Pretraži

Jelisaveta Orašanin snimljena na utakmici u Areni: Nakon spekulacija o razvodu, glumica došla da bodri Teodosića (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin pojavila se sinoć u Areni na košarkaškom meču svog supruga Miloša Teodosića, a budući da su proteklih dana priče o njihovom razvodu preplavile domaće medije, ovaj potez glumice privukao je veliku pažnju.

Jelisaveta se na našoj glumačkoj sceni od samog početka isticala, pa je činjenica da niko ne može da joj ospori njen glumački talenat koji poseduje.

Međutim, u poslednje vreme mediji su prenosili kako se Jelisaveta i njen suprug Miloš Teodosić razvode, što niko od ova dva supružnika nije potvrdio, ali ni demantovao.

Ovog puta Jelisaveta se pojavila na utakmici Crvene zvezde na kojoj je igrao upravo njen supružnik Miloš Teodosić, a društvo su joj pravila njihova deca.

Na fotografijama se može videti da je Jelisaveta bila super raspoložena što je možda odričan odgovor na pitanje da li se ova poznata glumica razvodi, a ono što je takođe mnogima zapalo za oko jeste i njen stajling i  tašna koju je Jelisaveta ponela ovom prilikom, a koja vredi oko 2000 evra i nosi potpis dobro poznatog brenda Miu Miu.

Prisetimo se, Jelisaveta se pre par dana našla u centru pažnje zbog fotografije sa kolegom Miodragom Radonjićem koji se tada našalio na glumicin račun zajedno sa Tamarom Krcunović.

Ona je sa osmehom prihvatila šalu na svoj račun, pa je svojim kolegama odgovorila emoudžijima koji plaču od smeha.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz