Pretraži

Marija Žeželj oduševila fanove fotografijom u venčanici: Influenserka blista u bezvremenskom modelu svetski poznatog dizajnera

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Instagram/marijazezelj

Poznata influenserka i model Marija Žeželj još jednom je sve ostavila bez teksta i to u venčanici svetski poznatog dizajnera.

Svoju karijeru je počela davnih dana kao jutjuber na našim prostorima, a u to vreme se našla rame uz rame sa svojom dobrom prijateljicom Janom Dačović.

Marija je otišla korak dalje od influenserke karijere pa se upustila u manekenstvo. Ona ni danas ne zapostavlja svoje društvene mreže, ali joj je glavni posao moda.

Sada je ova lepotica pozirala u elegntnom modelu venčanice svetski poznatog dizajnera Zuhaira Murada koji je pre Marije sarađivao sa svetski poznatim zvezdama poput Adel, Tejlor Svift, Dženifer Lopez, Keti Peri i mnogim drugima.

Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Ona je pozirala u modelu za leto 2025. koji „oličava bezvremenski duh drevne civilizacije“. I zaista, Marija u čipkastoj venčinici bez rukava, sa velikom svilenom mašnom čiji se kraje vrtoglavo protežu iza maneknke, izgleda bezvremenski. Kao da se trenutak zaustavio i kao da je oživela mistični duh pozirajući na stenovitoj obali mora.

Ovom saradnjom Marija je još jednom dokazala da su ispred nje samo veliki uspesi za koje je zaslužan njen naporan rad, a fotografije Marije u venčanici možete pogledati ovde.

Ipak, uprkos njenim veliki poslovnim uspesima i saradnjama sa velikim modnim dizajnerima poput Armanija, pojedinci tvrde da Marija „do kraja iskoristila svoj potenicjal“, te da bi veliki uspeh u influens svetu postigla da je nastavila da se bavi time u našoj zemlji.

Među njima je i poznata influenserka Lea Stanković, koja je nedavno gostovala u jednoj emisiji pa je tom prilikom otkrila šta misli o Mariji Žeželj.

Na pitanje koju influenserku je volela i rado pratila na početku karijere, ali to više nije slučaj, ona je odgovorila:

„Pa Marija Žeželj, moram da priznam“, bila je iskrena Lea, pa je objasnila:

„Doduše, ne znam da li ona sad baš snima. Znam da pre koju godinu sam gledala kad je snimala vlogove neke iz Amerike i tako dalje. Ali mislim da je to bila devojka koja je imala ogroman potencijal za ogromne uspehe ovde. Mislim da je ona to nekako napustila“, istakla je ona pa dodala:

„Ona sada ima odličnu modeling karijeru, da me niko ne shvati pogrešno, nego samo hoću da kažem da mislim da je nekako ispustila to, a da bi ovde bila baš, baš uspešna. I sad te neke videe sam i gledala. Ne sad, nego kad sam rekla, pre godinu dana ili koliko već neke vlogove. I baš sam gledala i rekla da mi je žao što nije iskoristila taj neki svoj potencijal i trud jer mislim da bi mogla danas da snima neke mnogo, mnogo bolje videe“, završila je ona za „Hype TV“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence