Pretraži

„Živim svoje najlepše dane“: Članovi grupe THCF progovorili o svojim počecima, pa otkrili planove za budućnost (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: IDJTV

Članovi poznate rep grupe THCF, Bore i Stefan progovorili su o izazovima sa kojima su se suočili na svojim počecima, pa otkrili čime planiraju da bave u budućnosti.

Već dve decenije poznata rep grupa THCF predstavlja se svojim mnogobrojnim fanovima velikim hitovima. Iz godine u godinu fanovi neprestano iščekuju njihove nove pesme.

Pre nekoliko dana oni su privukli veliku pažnju kada su izbacili pesmu u saradnji sa poznatom pevačicom, Nikolijom, pod nazivom „Milo moje“ u sklopu njenog novog albuma „Lavina“, a sada je poznati dvojac gostovao u najnovijem izdanju emisije One on one, pa su progovorili o svojim teškim počecima kao i o planovima za budućnost.

Kako su već 20 godina na našoj muzičkoj sceni, jednog od fanova je zanimalo koje poslove su Stefan i Bore radili kako bi sakupili novac za svoj studio ili da bi snimali kod nekoga.

„Mi smo se snalazili na ulici kako smo umeli i taj prvi demo smo snimili za 50 evra, četiri pesme: Samo ne se rola, Za ulicu ortake, Šta bi MC i Predstavljanje, tako da eto taj neki naš ulični pristup rešavanju problema je upalio, a posle kad smo zaradili prve neke veće pare od repa uložili smo u svoj studio koji eto i sada funkcioniše“, objasnio je Bore.

Osim početaka karijere fanove je zaimalo i šta ovaj tandem planira u budućnosti, tačnije kada prestanu sa muzičkom karijerom.

„Pa, nismo planirali da prestajemo još neko vreme, tako da taj neki paralelni biznis već pomalo onako krčkamo sa strane, ali što više vremena odmiče iz muzike nećemo odlaziti, u nekoj formi ćemo uvek ostati“, objasnio je Steafan, pa otkrio da li su bili srećniji na početku bavljenja muzikom ili sada.

„To su dva različita sveta. Kad pogledam danas, tad sam bio mlad, neobuzdan, bez obaveza, bez ičega, živeo sam svaki dan na ulici i svašta se tu nešto dešavalo. I stvarno jesam bio srećan, iako sam imao svoje „mrakove“ tada, kao što ih imam i sada, ali mislim da sam za nijansu srećniji sada, jer tada sam jurio uspeh, a sada je uspeh došao, što privatno, što finansijski, što porodično, tako da trenutno živim svoje najlepše dane, gledajući decu kako odrastaju, gledajući predivne dve moje ćerkice“, bio je iskren reper.

Kako je protekla saradnja sa Nikolijom, kada će snimanje dueta sa Reljom, kao i još nekoliko detalja vezanih za njihovu karijeru pogledajte u novoj epizodi emisije One on one.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz