Pretraži

„Godine su samo broj“: MC Stojan potvrdio vezu sa mladom pevačicom, pa prokomentarisao razliku u godinama (FOTO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, u vezi je sa koleginicom Zoranom Mićanović.

O privatnom životu popularnog izvođača se malo zna, a on je gotovo od samog početka muzičke karijere uspeo vešto da sačuva svoj ljubavni život i izabranice od javnosti.

Međutim, njega su tokom godina pratile brojne spekulacije i često je bio povezivan sa poznatim damama, te se prošle godine u medijima proširila vest da je MC Stojan u vezi sa glumicom Oljom Lević. Ni jedna ni druga strana nisu potvrdili ove navode, ali su izvori tvrdili da par uživa u ljubavi.

Nakon ovih priča, čini se da je pevač ponovo srećan u novoj ljubavi i to sa koleginicom Zoranom Mićanović. Već nekoliko dana je njihov odnos pod budnim okom javnosti, a sada je i sama pevačica potvrdila ovu vezu. Ona se pojavila na jednom venčanju i iako nije bila u društvu svog izabranika, ona je priznala da je srećna i ispunjena, te otkrila kako je to biti u vezi sa kolegom.

„Ne bih previše komentarisala, samo ću reći da je istina, u vezi sam sa MC Stojanom. Nije teško biti u vezi sa kolegom, on najbolje razume ovaj posao. Trenutno mi ništa ne zamera, možda kasnije. Ja još uvek ne razmišljam o svadbi, mlada sam“, istakla je ona za „Kurir“.

Nakon njenog priznanja, usledilo je i oglašavanje MC Stojana na društvenim mrežama. Iako ranije nije delio svoje izabranice na društvenim mrežama, on je sada ponosno podelio Zoranu. Najpre je izreklamirao novu pesmu koju ona uskoro izbacuje uz natpis „Moja draga ima hit“, a potom je sinoć sa prijateljima prisustvovao pevačicinom nastupu.

On je podelio nekoliko storija sa emotikonima srca, a tokom celog nastupa Zorana mu je posvećivala brojne pesme, gledala i pokazivala na njega.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste razlika u godinama ovog para. MC Stojan ima 41 godinu, dok mlada pevačica ima 19 godina. Međutim, pevač je i na ovo imao komentar za sve one koji su negativno komentarisali ovaj detalj. On je na svoj TikTok okačio klip od sinoć, uz opis „Imam najlepšu devojku“, dok je u opisu istog klipa napisao „Godine su samo broj“.

@mcstojan_14 Godine su samo broj @Zorana Micanovic #fy #fyp #foryou #foryoupage #balkan ♬ original sound – MC Stojan

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News