Pretraži

Bez nje ne prođe nijedan dan: Jelena Đoković podelila malo poznati detalj iz porodičnog doma, pa otkrila u čemu uživaju (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, podelila je malo poznati detalj iz porodičnog doma.

Jelena i Novak upoznali su se davne 2005. godine, pre teniserovog uspeha i popularnosti, a vezu su otpočeli 3 godine nakon prvog susreta. Danas, Đokovići uživaju u dugogodišnjoj ljubavi, a poznato je da je Novaku supruga najveća podrška na terenu, ali i van njega.

Zbog Novakovih napornih treninga, oni žive određenim načinom života kada se radi o ishrani i navikama, a u tom stilu odgajaju i svoje dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru.

Jelena je veoma angažovana i kada je dobrotvorni rad u pitanju, a neretko je u svojim gostovanjima otkrivala kako funkcionišu kao porodica i kako izlaze na kraj sa konstantnim putovanjima.

Ona je sada na svojim društvenim mrežama otkrila koja je to omiljena serija Đokovića, koja se konstantno vrti na njihovom TV-u kod kuće.

Radi se naime o hit seriji „Prijatelji“, a nedavno je obeleženo 20 godina od prikazivanja poslednje epizode popularnog sitkoma koje se odigralo na Tajms skveru zbog velikog interesovanja publike.

Jelena je podelila ovu informaciju i dodala „I i dalje se vrti svakodnevno u mom domu“, stavljajući svima do znanja kako se opušta u porodičnom domu Đokovića.

Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

Komentari (1)

  1. Predrag te pozdravlja kako si Nole neobraćaj pažnju na one ljude sa zapada samo jako nole ajde samo molim te sad osvoji još neki gren slem u inat njima da im pokažemo još jače da ih nerviramo Engleze Aamerikance i molim te osvoji sad rolanga ros gren slem i vimbldon ako možeš ti kasnije osvoji us open najvažnije da čuvaš zdravlje Brate i da si dobro pozdrav sve najbolje☀️👍🇷🇸🤜🤛🖐good luck.🌈.!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz