Pretraži

Autfit vredan više od 2.500 evra: Jelisaveta Orašanin na košarkaškoj utakmici održala još jednu modnu lekciju (FOTO)

News
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin se i ovog puta pojavila u Areni sa decom kako bi podržala supruga Miloša Teodosića, a ono što je svima privuklo pažnju jeste njen stajling.

Jelisaveta se na našoj glumačkoj sceni od samog početka isticala, pa je činjenica da niko ne može da joj ospori njen glumački talenat koji poseduje.

Međutim, u poslednje vreme mediji su prenosili kako se Jelisaveta i njen suprug Miloš Teodosić razvode, što niko od ova dva supružnika nije potvrdio, ali ni demantovao.

Već drugi put od informacije o njihovom rastanku Jelisaveta se pojavljuje na njegovoj utakmici u društvu njihove dece, te time svima stavlja do znanja kako je u domu Teodosića sve kako treba.

Ovog puta je mnogima zapao za oko i njen savršeno jednostavan autfit koji i nije toliko jeftin, ali je bitno da izgleda dobro.

Photo:Bane Stojanovic/ATAImages

Naime, Jelisaveta je nosila “Miu Miu“ torbu bejbi roze boje koju je nosila i na prošloj utakmici, a cena ovog upečatljivog aksesoara se kreće oko 2000 evra. Uz to Jelisaveta na sebi je ponela i “LOEWE“ majicu u istoj nijansi roze boje.

 

Photo:Bane Stojanovic/ATAImages

Ovaj brend je postao jako popularan na Balkanu, pa se neretko može videti da mnoge ličnosti nose garderobu baš sa ovim prepoznatljivim “LOEWE“ logom.

Cena ovog krajanje jednostavnog krop topa je čak 450 dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News