Pretraži

Pevačica Rosalia je bila u vezi sa OVOM glumicom: Zvezda serije “Euphoria“ potvrdila glasine o ljubavnoj aferi

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:rosalia.vt

Glumica popularne serije “Euphoria“ priznala je da je bila u emotivnom odnosu sa Rosalijom čak pet meseci!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Hanter Šefer, inače trans glumica proslavila se svojom ulogom u seriji “Euphoria“ gde je prvi put bila primećena od strane gledalaca potvrdila je za GQ da je bila u emotivnom odnosu pre četiri godine sa popularnom španskom pevačicom Rosaliom.

„Imam zaista divna prijateljstva sa ljudima sa kojima sam nekada bila u ljubavi“, rekla je za GQ, dodavši da je sa pevačicom Rosaliom „porodica bez obzira na sve“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

O ovom odnosu se spekulisalo dugo, ali nijedna od njih nije demantovala, ali ni potvrdila ove navode. Međutim, Šefer je sada odlučila da stane na kraj nagađanjima i prizna da je postojalo nešto više od prijateljtsva između njih dve.

Ova informacija zaprepastila je mnoge s obzirom da je glumica Hanter Šefer trans osoba, te nisu očekivali da se ovo može dogoditi, pogotovo ne sa zvezdom poput Rosalie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @idontreadtheory

Kako je Šefer ispričala ona i Rosalia su se pre svega družile i bile dobro prijateljice, ali je kasnije to preraslo u ljubavnu romansu koja je trajala nešto manje od pola godine. Dok zvezda serije “Euphoria“ nema problem da govori o ovome, Rosalia se nije oglašavala po pitanju ovog odnosa.

Iako Ros možda neće priznati da se dogodila ova neočekivana romansa, na internetu postoje njihove zajedničke fotografije koje dokazuju da je postojalo nešto više između ove dve zvezde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News