Pretraži

Na njoj samo minijaturni peškir: Sofija Milošević pozirala u nikad izazovnijem izdanju, novim fotografijama zapalila mreže (FOTO)

Showbiz
2
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sofija Milošević pozirala je u nikad izazovnijem izdanju, a novom objavom koju je podelila sa svojim brojnim fanovima,  zapalila je mreže.

Sofija je poznata kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, a nakon dve trudnoće brzo je skinula višak kilograma i povratila devojačku liniju. Ona važi za jednu od najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni, a to se neće skoro promeniti, što dokazuju i njene nove objave na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ona neretko na svom Instagram profilu deli detalje iz svog života, kao i kako to izgleda živeti u Italiji. Ovog puta obradovala je pratioce provokativnim fotografijama koje je objavila.

Naime, Sofija je pozirala obavijena samo peškirom, pa je zbog toga do izražaja došla njena izvajana figura koju uspešno održava, iako je majka dva dečaka.

Na fotografiji se moglo primetiti da manekenka ima i prirodnu boju kose, te da plava i ne preovladava toliko, a i ona se osvrnula na to opisom:

“Da li bi trebalo da pustim da mi ostane moja prirodna boja kose’.

Komentari su se samo nizali, a sudeći po njima niko nije ostao imun na izazovno izdanje ove manekenke.

“Prelepa si“, “Izgledaš fantastično“, “Vau kakva figura“, bili su samo neki od komentara.

Sofijinu fotografiju o kojoj pričaju korisnici društvenih mreža možete pogledati OVDE

Prisetimo se, Sofija je zapalila Instagram još jednom prošle godine kada je objavila svoje fotografije sa plaže zbog čega su mnogi bili oduševljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Miloševićeva je pozirala u kupaćem kostimu koji je naglasio njenu vitku liniju i istakao atribute u prvi plan. Ovo njeno vrelo izdanje zapalilo je mreže, a za ovo izdanje manekenka je dobila više od 15 hiljada lajkova na Instagramu.

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz