Pretraži

“Uhvaćena sa OVIM muškarcem“: Jelisaveta Orašanin objavila fotografiju sa kolegom, urnebesni komentari ne prestaju da se nižu (FOTO)

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin nedavno se našla u centru pažnje zbog spekulacija kako se ona i njen suprug Miloš Teodosić razvode, a mediji o njihovom odnosu ne prestaju da bruje.

Jelisaveta se na našoj glumačkoj sceni od samog početka isticala, pa je činjenica da niko ne može da joj ospori njen glumački talenat koji poseduje.

Međutim, u poslednje vreme mediji su prenosili kako se Jelisaveta i njen suprug Miloš Teodosić razvode, što niko od ova dva supružnika nije potvrdio, ali ni demantovao.

U međuvremenu, Jelisaveta je objavila fotografije sa pripreme nove predstave, a jedna od fotografija iz niza bila je sa Miodragom Radonjićem, što su oni iskoristili da se našale na njen račun.

Foto:Printscreen/Instagram:jagodenamagli

– Uhvaćena sa OVIM muškarcem (foto+video) – napisao je Miodrag Radonjić ispod njene objave na Instagramu.

Na Radonjićev komentar se nadovezala i njihova koleginica Tamara Krcunović sa kojom glume u nadolazećoj predstavi koju pripremaju.

– Može izjava? – napisala je Tamara Krcunović.

Jelisaveta je sa osmehom prihvatila šalu na svoj račun, pa je svojim kolegama odgovorila emoudžijima koji plaču od smeha.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz