Pretraži

Barbi Afrika se vratila iz Egipta, pa se požalila fanovima na zdravstveni problem: „Jedino mogu da ležim“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
barbi afrika
Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Popularna tiktokerka Barbi Afrika nakon povratka iz Egipta se odmah suočila se zdravstvenim problemom, pa se odmah požalila fanovima.

Poznata influenserka Barbi Afrika od samog pojavljivanja na influens sceni je znala na koji način da privuče pažnju pratilaca, koji su je zavoleli zbog njenih neobičnih objava ali i potpune iskrenosti prema njima.

Osim po dobrim šalama, Barbi je poznata i kao neko ko voli putovanja, a nedavno je sa svojim prijateljima posetila Egipat.

Iako je sve izgledalo savršeno, neke stvari su nepredvidive, pa se tako influesnerka požalila fanovima na problem koji ju je zadesio. Naime, Barbi se nakon putovanja razbolela, pa je svoje pratioce odmah obavestila o svemu.

„Inače sam se prehladila tako da jedino mogu sada da ležim i da vam lajkujem komentare“, otkrila je ona, pa podelila fotografije u kojima „gori“ u kupaćem kostimu, pa nema sumnje da će imati pune ruke posla kada je odgovaranje na komentare u pitanju.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Kako se ne bi sve svelo samo na lajkovanje objava i na ležanje u krevetu, influesnerka je pratiocima dala i preporuku za jedan film:

„Ovo je toliko prelep film. Ako vam se svideo Notebook svideće vam se i ovaj sigurno“, napisala je ona u opisu fotografije filma „The longest ride“.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Inače, ovaj film je nastao po uzoru na knjigu Nikolasa Sparksa, autora koji je takođe napisao i „Notebook“. Priča u filmu prati život mladog para koji usled problema u vezi nailazi na teško povređenog Ajra Levinsonna kom se dok se bori da ostane pri svetsti prikazuje njegova pokojna supruga Rut, o kojoj počinje da pripoveda mladom paru.

Barbini fanovi će zasigurno uživati u ovoj preporuci, a verujemo da će odmaranje uz filmove pomoći i influesnerki da se što pre oporavi kako bi mogla da se vrati svakodnvenom objavljiavnju zanimljivog sadržaja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence