Pretraži

Pevačica prekršila STROGO pravilo na Met Gali: Zbog ovog postupka preti joj ponovna ZABRANA prisustva najprestižnijem modnom događaju

News
0
demi lovato
Foto: Instagram printscreen/ddlovato

Poznata pevačica Demi Lovato prekršila je jedno od strogih pravila Met Gale, da li će biti posledica zbog ovog postupka ostaje nam da vidimo.

Met Gala, godišnji spektakl mode poznat je po svojoj ekstravaganciji, glamuru i ekskluzivnosti. Međutim, jedno pravilo koje se ponavlja iz godine u godinu je zabrana korišćenja telefona koja važi za sve goste, ali je očigledno Demi mislila da ne važi za nju.

Na prvi pogled, zabrana telefona može se činiti kao ograničenje modernog doba, ali organizatori imaju svoje razloge. Jedan od ključnih faktora je očuvanje ekskluzivnosti događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Met Gala privlači najveće svetske zvezde, modne ikone i dizajnere, a zabranom telefona organizatori osiguravaju da trenuci sa gala večeri ostanu ekskluzivni i neobjavljeni sve dok organizacija sama ne odluči podeliti fotografije ili snimke.

Ovog puta Demi se fotografisala u toaletu prestižnog Metropoliten muzeja, a dan nakon Met Gale je i objavila fotografiju na kojoj pozira sa prijateljicama.

Foto:Printscreen/Instagram:ddlovato

Prisetimo se, Demi je jedno vreme bila udaljena sa Met Gale zbog komentara na račun drugih gostiju koji su kako ona kaže, bili neljubazni prema njoj.

Jedna slavna ličnost je bila potpuna k***a i bila je mizerna za druženje. Sećam se da sam se osećala tako nelagodno da sam poželela da pijem,“ rekla je i dodala: „Promenila sam odeću, ali sam i dalje imala svoje dijamante – milione dolara dijamanata na sastanku anonimnih alkoholičara. I više sam se povezala sa beskućnicima na tom sastanku koji se bore sa istim problemima s kojima se ja suočavam nego sa ljudima na Met Gali“, rekla je ona tada.

Pre sedam godina Kajli je napravila istu grešku kao Demi, ali nije imala nikakve sankcije od strane Ane Vintur, jer je na kraju ta fotografija postala jedan od ikoničnih momenata Met Gale.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News