Pretraži

Prljava borba za starateljstvo: 50 Cent traži novac od bivše devojke nakon zastrašujućih optužbi koje je iznela na njegov račun

Showbiz
0
Credit: Derek White / Getty images / Profimedia

Popularni američki reper, 50 Cent tuži svoju bivšu devojku Dafni Džoj za klevetu nakon što je iznela niz zastrašujućih optužbi na reperov račun tokom trajanja borbe za starateljstvo nad njihovim 12-godišnjim sinom, Sireom.

Prema sudskim dokumentima ekskluzivno dobijenim od strane Us Weekly-a u utorak, 7. maja, reper tvrdi da je Dafni „lažno i javno“ optužila njega za „silovanje i fizičko zlostavljanje“ tokom trajanja njihove veze od 2011. do 2013. godine.

50 Cent – čije je pravo ime Kurtis Džekson – tvrdi da je Dafni Džoj „namerno pokušala da, na osnovu informacija i uverenja, uništi njegovu ličnu i poslovnu reputaciju, nanese štetu Džeksonovim komercijalnim i poslovnim interesima, negativno utiče na njegov slučaj starateljstva i spreči ga da vidi svog maloletnog sina“, navode dokumenti.

Dafni je optužbe na reperov račun iznela na svom Instagramu, u objavi u martu. Tada je 50 Cent demantovao „lažne i neosnovane optužbe“ u izjavi za Us Weekly.

U sudskim dokumentima, podnesenim u ponedeljak, 6. maja, muzičar tvrdi da je bio „izložen opsežnom javnom ruganju, mržnji i preziru“ nakon optužbi svoje nekadašnje devojke.

50 Cent sada traži „odbranu svojih prava i zaštitu svoje reputacije“ od ovog „proračunatog napada“. Reper takođe traži kaznene mere zbog „teške štete“ koju su izazvale Dafnine „lažne i klevetničke izjave“.

50 Cent i Džojeva su zajedničkog sina Sirea dobili 2012. godine, nakon čega su zajedno odgajali njihovog sina čak i nakon raskida 2013 godine. Nedavni sudski dokumenti otkrivaju da je Dafni bila okarakterisana kao „seksualna radnica“ u slučaju protiv Šona Didija Kombsa, koji u poslednje vreme potresa Holivud.

Isti dokumenti tvrde da 50 Cent nije bio svestan „potpunog opsega i prirode“ njenog odnosa sa kolegom muzičarem. (Didi je trenutno pod udarom nakon što su protiv njega podnesene brojne optužbe za seksualni napad, koje je negirao.)

Nakon što je saznao da je njegova bivša devojka bile Didijeva „seksualna radnica“, 50 Cent je odlučio da „preduzme pravne korake kako bi zaštitio svog sina“, te je podneo zahtev za isključivo starateljstvo. Kada je zahtev stigao do Dafni ona je repera na svom Instagramu optužila za zlostavljanje.

„Klevetnička objava sadrži lažne i zlonamerne činjenice koje izlažu Džeksona mržnji, preziru i odvratnom mišljenju javnosti o Džeksonu“, navodi se u sudskom dokumentu, navodeći su ove optužbe „imale posebni cilj“ odnosno da su iznete kako bi uticale na proces starateljstva.

Tužba tvrdi da je 50 Cent „pretrpeo kako ličnu tako i profesionalnu štetu“ ovim optužbama, te da sada potražuje novčani iznos koji bi olakšao gubitke koje trpi.

„Džekson je pretrpeo, i nastaviće da trpi, značajnu štetu, i ima pravo da je nadomesti iznosom koji će biti određen na suđenju“, navode dokumenti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz