Pretraži

Luna Đogani zapalila društvene mreže atraktivnim izgledom: „Kakva BOMBA!“ (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani ponovo je zapalila društvene mreže i jednom objavom privukla veliku pažnju fanova.

Luna Đogani svakodnevno oduševljava objavama na društvenim mrežama. Ona je u žiži interesovanja javnosti još od kada je bila dete i to zbog svojih roditelja, poznatih izvođača devedestih, Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Iako ju je javnost upoznala kao malu devojčicu, Luna je danas odrasla žena koja se izdvojila u javnosti svojom harizmom i šarmom i tako osvojila srca mnogobrojnih fanova.

Ona takođe privlači pažnju i svojim atraktivnim izgledom i savršenom figurom. Naime, iako se nedavno porodila i donela na svet svoju drugu ćerku, Luna ima liniju na kojoj bi joj mnogi pozavideli, a sada je influenserka samo jednim snimkom „zapalila“ Tiktok i privukla veliku pažnju fanova.

Naime, ona se snimila kako igra uz jednu poznatu domaću pesmu i to u svom stanu, a njen autfit je oduševio sve. Kratku sivu haljinu sa golim ramenima i razrezom na dnu ona je ukombinovala sa visokim sandalama na štiklu.

Haljina je istakla njenu figuru, a za frizuru je influenserka zavezala u neobične duge pletenice, a sve je upotpunila diskretnom šminkom.

 

@lunadjogani96 Danas u 15h nova emisija “Bunkeru” 👠👠👠 #fyp ♬ Originalton – balkansongs

Ovaj video je naišao na veliko oduševljenje Luninih fanova koji su odmah počeli da ostavljaju pozitivne komentare.

„Prelepa naša Lunči“, „Prezgodna si Lu“, „Luna vrh sveta, samo nastavi tako“, „Kakva bomba“, „Ti si Lunči sve zgodnija i lepša“, bili su samo neki od komentara.

Inače, Luna je nedavno na sličan način oduševila pratioce, kada je na Tiktoku objavila snimak kako igra u uskoj crvenoj kožnoj haljini, napisavši u opisu:

Domaćica u kuhinji„.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz