Pretraži

„Domaćica u kuhinji“: Luna Đogani novim snimkom usijala mreže, pa nasmejala sve poređenjem (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Luna Đogani jednim videom na TikToku je usijala društvene mreže, pa pokazala kako se snalazi u kuhinji.

Luna Đogani svakodnevno oduševljava veliki broj fanova na društvenim mrežama. Još od ranog detinjstva je bila u žiži interesovanja zbog roditelja, densera Gagija Đoganija i pevačice Anabele Atijas.

Njeno odrastanje i sazrevanje fanovi su imali priliku da prate dugi niz godina, te ih je ona osvojila svojom spontanošću i iskrenošću zbog čega danas uživa veliku popularnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Pre nekoliko meseci Luna se porodila, donevši na svet drugu ćerkicu, i dok uspešno balansira sa poslovnim obavezama i dvoje male dece, influenserka je uspela da se posveti i svom izgledu i gotovo u potpunosti povrati svoju figuru.

Sada je ona jednim snimkom na TikToku oduševila sve i još jednom podsetila na svoj atraktivan izgled. Ona se naime na TikToku snimila kako pleše u uskoj kožnoj crvenoj haljini, a u opisu videa je napisala:

„Domaćica u kuhinji“, našalivši se na svoj račun, a video je naišao na veliki broj pozitivnih komentara.

„Kakav stajling, kakva prezgodna žena. Lunka prelepo ti stoji ovaj model i ova boja haljine, frizura, top…izgledaš kao milion dolara“, “ Taj model haljine ti vau stoji“, „Prelepa i prezgodna si dušo naša“, „Lepotica“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod ovog videa.

 

@lunadjogani96 Pratimo danas Bunker u 15h 💃💃💃 #fyp #domaćica #dancing ♬ Dile Austin Millz Remix – Austin Millz

Inače, ovaj stajling je bio predviđen za novu emisiju podkasta koji je Luna nedavno počela da snima zajedno sa svojim suprugom Markom Miljkovićem, a u kom dolaze poznati, ali i bliski ljudi ovoj porodici, pa pred Lunom otkrivaju najzanimljivije detalje iz svog života.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz