Pretraži

Slavnog muzičara pitali da kaže tri loše stvari o Tejlor Svift: Njegov odgovor potvrdio je ono od čega mnogi strahuju!

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poznati izvođač Mašin Gal Keli je u jednoj emsiji dobio pitanje da kaže tri loše stavri o Tejlor Svift, a odgovor koji je usledio je potvrdio ono od čega mnogi strahuju.

Kada bi se morala da se izdvoji jedna osoba koja je obležila prethodnu godinu svojim pojavljivanjima verovatno bi se mnogi prvo setili mlade kantautorke Tejlor Svift koja je u prethodnoj godini imala veliki broj uspeha.

Ona je prvo zasijala na poslovnom planu. Naime, nakon filma koji je nastao kao priča o njenoj turneji koju je imala prethodne godine, Tejlor je zaradila svoju prvu milijardu i time postala prva pevačica koja je zaradila veliku svotu novca samo zahvaljujući muzici.

Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ona je takođe ušla u istoriju, kada je nakon dodele Gremija ponela kući nagradu za najbolji album godine. Pevačica je ovim postigla to da bude jedini izvođač od početka Gremi nagrada, 1959. godine, koja je osvojila nagradu u ovoj kategoriji čak četiri puta i time prestigla tri muzička velikana Frenka Sinatru, Stivija Vondera i Pola Sajmona sa kojim je do sada bila izjednačena sa tri nagrade u ovoj kategoriji.

Svim spomenutim uspesima pevačica je samo uvećala svoju već veliku bazu fanova kojoj niko ne želi da „stane na žulj“, a izgleda da je toga svestan i kontraverzni izvođač Mašin Gan Keli.

Naime, Mašin je gostovao na YouTube kanalu „First We Feast“ gde je bio deo igre u kojoj je morao da odgovara na „škakljiva“ pitanja. Pitanja nisu bila ni malo laka, a jedno se odnosilo na Tejlor Svift.

Naime, voditelj ga je upitao da kaže tri ružne stvari o kantautorki na šta je reper samo pogledao u kameru i rekao:

„Dame i gospodo, trebalo bi da budeš lud ako želiš da se zameriš njenim fanovima“, bio je iskren on, pa dodao kako je ona uvek bila fina prema njemu i kako je u veoma dobrim odnosima sa njenim dečkom Travisom Kelsijem i da ne planira da odgovori na to pitanje.

 

@firstwefeast 🎵 trouble 🎵 trouble 🎵 trouble 🎵 #hotones #hotonesversus #machinegunkelly #mgk #taylorswift ♬ original sound – Firstwefeast

Mašin je ovom izjavom iznenadio mnoge, ali i potvrdio ono što sje većina znala i od čega mnogi strahuju kada treba da govore o pevačici, a to je da Tejlor iza sebe ima „hordu“ vernih fanova koji reaguju na svaki negativan trač o omiljenoj zvezdi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz