Pretraži

Tuča koja je obišla svet: Porodična drama Bijonse i Džej Zija zasenila najveći modni događaj godine (VIDEO)

Showbiz
0
bijonse džej zi
Foto: Andrew H. Walker / Getty images / Profimedia

Kada je isplivao snimak sa sigurnosnih kamera na kom pevačica i glumica Solanž nasrće na svog zeta Džej Zija u liftu u maju 2014. dok je njena sestra, Bijonse, posmatrala sa strane ceo događaj, jedno pitanje je bilo na umu celog sveta: Šta se desilo?

Iako su ove tri zvezde uglavnom pre i posle toga uzdržano komentarisale privatne stvari i detalje iz života, iz nekoliko izjava koje su davali tokom godina, može se zaključiti da oni i dalje, kao porodica, čuvaju jedni drugima leđima.

Od davanja izjava za medije do komentara o incidentu u intervjuima, ali i kroz stihove njihove muzike, evo šta su tokom godina Solanž, Dej Zi i Bijonse rekli o toj večeri i šokantnom incidentu.

Video nadzor u liftu je pokazao kako se Solanž i Džej Zi svađaju dok Bijonse naizgled samo posmatra celu situaciju u liftu nakon zabave posle Met Gale 2014. godine. Snimci, uhvaćeni unutar hotela The Standard High Line u Njujorku 5. maja, pokazali su kako Solanž viče na repera samo nekoliko sekundi pre nego što je počela da nasrće na njega i divljački ga udara i šutira dok četvrta osoba u liftu, muškarac za koga se pretpostavlja da je obezbeđenje, pokušava da je obuzda.

U jednom trenutku, čak se i Bijonse umešala i stala između svog muža i sestre. Snimak video nadzora prvo je dobio i objavio TMZ 12. maja, a on je vrlo postao viralan širom sveta.

Izvor je rekao za PEOPLE da je Solanž „izazvana“ od strane modne dizajnerke Rejčel Roj, s kojom se ranije te večeri sukobila.

„Pred kraj večeri, Džej je rekao nešto neumesno Bijonse i Solanž, i ona je pukla“, otkrio je insajder. „Kada su ušli u lift, situacija se brzo eskalirala na način koji nije neuobičajan za porodice. Situacija se zahuktala onako kako se to ponekad dešava u svim porodicama.“

Izvor je dodao: „Solanž je izuzetno zaštitnički nastrojena prema Bijonse.“

Samo nekoliko dana nakon incidenta, njih troje su objavili zajedničko saopšte za medije povodom cele drame.

„Kao rezultat javnog puštanja video nadzora iz lifta od ponedeljka, 5. maja, šire se brojne spekulacije o tome šta je izazvalo nesrećni incident. Ali najvažnija stvar je da je naša porodica to prebrodila“, rekli su u saopštenju za Associated Press. „Džej i Solanž preuzimaju svoj deo odgovornosti za ono što se dogodilo. Oboje priznaju svoju ulogu u ovom privatnom problemu koji se odvijao javno. Oboje su se izvinili jedno drugom, i mi smo nastavili dalje kao ujedinjena porodica.“

U saopštenju se dalje navodi: „Izjave o tome da je Solanž bila pijana ili pokazivala nestabilno ponašanje tokom te večeri su jednostavno lažne. Na kraju dana, porodice imaju probleme, i mi nismo drugačiji. Mi volimo jedno drugo, i iznad svega, mi smo porodica. Mi smo ovo ostavili iza nas i nadamo se da će to uraditi i svi ostali.“

Solanž je razjasnila situaciju oko sukoba za Lucky magazin nekoliko meseci kasnije, u avgustu 2014. kada se našla na naslovnoj strani pomenutog magazina.

„Ono što je važno jeste da smo moja porodica i ja u redu“, rekla je pevačica. „Ono što smo kolektivno imali da kažemo bilo je u saopštenju koje smo objavili, i svi se osećamo mirno zbog toga.“

Osam godina kasnije, Bijonse se potpuno neočekivano osvrnula na incident na svom Grammy-nagrađenom albumu Renaissance, koji sadrži pesmu „Cozy“. U pesmi, mega zvezda je otpevala stih koji su mnogi povezali sa celom situacijom: „Samouverena, prokleto, ona je smrtonosna / Možda bih predložila da se ne za**bavaš sa mojom sestrom / Jer njoj je udobno.“

Stih ne samo što hvali njenu sestru, već upozorava i koliko je zaštitnički nastrojena i opasna Solan kada se radi o Bijonse, Ova spekulacija takođe je podržana i od strane Bey Hiversa, koji su napisali detaljnu analizu sugerišući da se stihovi odnose na tuču u liftu.

Bijonse je čak napisala „Možda bih predložila da se ne za**bavaš sa mojom sestrom“ na kraju Instagram posta u kom je odala počast svojoj sestri nakon debija Solanžine kompozicije za Njujorški balet.

Sledeći korake svoje žene, Džej Zi je navodno aludirao na čuveni snimak u svojoj pesmi „Kill JAY-Z“ sa svog albuma iz 2017, 4:44.

„Ti si spoticao Solanž / Znajući sve vreme, sve što si morao reći je bilo da si bio u krivu“, repuje u jednom stihu. U drugom, kaže: „Ali moraš biti bolji, momče, to duguješ Blu/ Nisi imao oca, imao si oklop / Ali imaš ćerku, moraš postati blaži.“

Dej Zi je podelio u intervjuu 2017. sa domaćinima Rap Radar-a Eliotom Vilsonom i Brajanom Milerom da je cela porodica ostavila incident u prošlosti.

„Uvek smo imali sjajan odnos. … Imali smo jedan nesporazum ikada. Pre i posle, bili smo kul“, rekao je Džej Zi, misleći na Solanž. „Ona je kao moja sestra. Zaštitiću je. To je moja sestra, ne moja svastika. Moja sestra. Tačka.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz