Pretraži

„Tražili ste – gledajte!“ Jelena Karleuša odgovorila na neobičan zahtev fanova i objavila snimak koji su dugo čekali (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:karleusastar

Popularna pevačica Jelena Karleuša svakodnevno je aktivna na svojim društvenim mrežama gde objavljuje svoje fotografije, a ovog puta je osvanuo njen snimak gde je ispunila pratiocima jednu želju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena već mnogo godina privlači veliku pažnju od strane publike, ali i medija, što svojim izjava koje se nekima ne dopadaju, što zbog svog izgleda.

S obzirom na to da je poznata ličnost, Jelena se neretko susreće i sa neobičnim zahtevima svojih pratilaca što je i sada bio slučaj. Naime, mnogi od njih više puta su komentarisali njene šake i bili oduševljeni njihovim izgledom, a u par navrata su zamolili Jelenu da ih fotografiše izbliza.

Karleuša je, kako bi im ispunila želju, bez oklevanja snimila video u kom je pokazala svoje šake, a snimak je kasnije završio i na Tiktoku gde broji preko 300 hiljada pregleda.

@secretfairytale Ruka Jelene Karleuse #fyp #foryou #foryoupage #fypage #viralvideo #viral #xyzbca #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #jelenakarleusa #karleusastar #karleusasuperstar #luxury #cartier #estrada #balkantiktok #balkan #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #viraltiktok #thegoat #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound – secretfairytale

“Evo tražili ste gledajte, pošto mi u hiljadama pišete da želite da vidite moju šaku izbliza, ruke, prste valjda, nokte, sviđa vam se to jako puno, valjda vas podseća na nekog vanzemaljca, ne znam ni ja šta. Ali sve u svemu, evo ispunjavam želju svima, izvolite“, ispričala je Jelena u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Pored komentara na račun njenih šaka, mnogi nisu ostali ni imuni na nakit koji pevačica ima na svojim zglobovima. U pitanju su dve “Van Cleef“ narukvice kao i jedna od brenda “Cartier“ u zlatnoj boji.

“Narukvice top“, “Prelepe ruke“, Na ruci 20 hiljada evra“, “Njena ruka vredi više nego moja budućnost“, bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News