Pretraži

Prošetala tašnu od 2.000 evra, pa pokazala izvajanu figuru: Snežana Borjan ostavila sve bez teksta na prestoničkom događaju (FOTO)

Showbiz
7
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga proslavljenog golmana Milana Borjana, Snežana Borjan, privukla je veliku pažnju svojim pojavljivanjem na jednom prestoničkom događaju.

Snežana neretko privlači pažnju javnosti što svojim izgledom, što brojnim dešavanjima iz prvatnog života koje deli sa svojim pratiocima na Instagramu. Ona i njen suprug uživaju u skladnom braku od 2016. godine, a kao kruna njihove ljubavi došao je i sin Aleksandar.

O njihovoj vili koja vredi milione se naširoko pisalo, a poznato je da je Snežana veliki ljubitelj skupocenih komada garderobe, nakita, odeće i obuće, te i svojim stilom često privlači poglede i brojne komentare.

Tako je bilo i sinoć, na jednom prestoničkom događaju, na kom je supruga Milana Borjana zablistala u elegantnom izdanju.

Ona se na društvenim mreža najpre pohvalila markiranom torbom brenda „Miu Miu“. Iako mini verzija, ova tašna u metalik boji vredi neverovatnih 2.000 dolara, a ona ju je ukombinovala sa belim cipelama sa srebrnim detaljima u vidu srca.

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana je potom pokazala i ostatak svoje odevene kombinacije, a radi se o beloj rolka haljini, sa dubokim šlicem i prorezom na stomaku, koja je savršeno pokazala njenu figuru. Ona je u jednom trenutku čak i spustila prorez na haljini i pokazala pločice na stomaku.

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Poznato je da je Snežana nedavno otvorilo i svoj bjuti salon, te da je njen dobar izgled rezultat kako treninga, tako i brojnih tretmana u kojima uživa i uz pomoć kojih vodi računa o svojoj vitkoj figuri.

Komentari (7)

  1. Pa, ovakva poza nije nimalo privlacna, vise prilici damama ulice. Mogla bi malo poraditi na kulturi.

  2. prodjes kolima i pitas posto! Neverovatno je kako se regrutuju i stancuju a tupavi fudbaleri bas se loze na ovakve izgleadnele koje pikiraju novcanike ,posle im rodte dete i osure ih za pare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz