Pretraži

„Ako me ne poljubi u narednih nedelju dana, može da ide!“ Ana i Janko otkrili sve detalje početka veze, pa priznali zašto su dugo KRILI svoju ljubav

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od omiljenih influens parova Stefan Janković Janko i Ana Lazarević progovorili su o počecima svoje veze, pa otkrili detalje koje niko nije znao.

Ana i Janko su u januaru ove godine proslavili dve godine srećne veze. Njihovo druženje počelo je mnogo pre njihovog ljubavnog odnosa, još od kada su počeli da snimaju za Jutjub. Ipak, iako su dugo bili veoma bliski i fanovi su pretpostavljali da su u vezi, oni su vešto krili to više od godinu dana, a nedavno su gostujući u podkastu “ Voštcast“ otkrili  detalje samih početaka njihove veze.

Premda mnogi ne razumeju zašto su njih dvoje dugo vremena krili da su u vezi, oni su sada razjasnili zbog čega su postupili na taj način.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

„Od početka smo se snimali, ali smo bili u fazonu da nećemo da objavljujemo, ali kada su ljudi već počeli da kontaju da baš lažemo da nismo zajedno mi smo skontali da bismo izgubili poverenje kod naše publike“, počela je Ana na šta se Stefan nadovezao:

„Nismo bili toliko dugo zajedno da to kažemo. Nisam želeo da sad potvrdim vezu, a onda da raskinemo“, bio je iskren Janko.

„Jutjub karijera je stvarno velika stvar i stvrano je ozbiljna stvar da objaviš da si sa nekim“, objasnila je Ana, a Janko je dodao kako ljui misle da su oni već 6 godina zajedno otkada su počeli da snimaju.

Inače, oni koji prate Janka i Anu od samog početka na Jutjubu će razumeti zašto su ovo mnogi mislili, s obzirom na to da su oni godinama bili veoma bliski i da su neretko objavljivali zajedničke snimke, a sada je Ana otkrila kako je došlo do njihovog upoznavnaja.

„Ja sam bila pozvana na taj jedan festival na koji je i on bio pozvan između ostalog, a bukvalno pet dana pre toga ja sam imala 5 000 pratilaca. Vidim Stefana koji mi komentariše gde igram fudbal i on je prvi koji me je podržao na našoj sceni, tako da mi ja baš drago zbog toga“, priznala je Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Osim činjenice na koji su se način upoznali, fanovima je malo poznato i na koji način su njih dvoje ušli u vezu, pa je poznati par ovom prilikom progovorio i o nizu događaja koji su doveli do toga da danas uživaju u srećnoj vezi.

„Šest meseci sam je muvao, Novu godinu proslavljamo zajedno, išli zajedno u Dubai, idemo na Jahorinu, nismo se poljubili“, objasnio je on, pa dodao da je na kraju ona njega poljubila jer je on nije hteo nju da sili:

„Tada sam bio u fazonu ako me ne poljubi u narednih nedelju dana može da ide. Šta da radim ja sa njom, muvam je šest meseci. I ona me poljubi, a dan pre toga smo išli da vadimo onaj PCR test, sat vremena nakon što se mi poljubimo stiže test, pozitivna na koronu. Ja stojim i gledam, da li je moguće, ovo sam ceo život čekao, da li ću da umrem od korone!? Sreća ništa nije bilo“, objasnio je Janko kako je izgledao njihov prvi poljubac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence