Pretraži

Luna Đogani pokazala neverovatan talenat u novom TikTok izazovu: Influenserka i njen tata zapalili društvene mreže (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influenserka Luna Đogani priklonila se popularnom TikTok trendu pa sa svojim ocem, poznatim denserom devedesetih Gagijem Đoganijem, zapalila društvene mreže.

Luna, kao i njena sestra Nina, su više puta na društvenim mrežama pokazale da su talent za ples nasledili od tate, ali i od mame, Anabele Atijas, koji su devedesetih bili jedan od najpopularnijih dens parova na domaćoj javnoj sceni.

Nakon izlaska iz rijaltija, influenserka je započela i muzičku karijeru, te je publika u njenim spotovima i na nastupima imala priliku da je vidi u zahtevnim koreografijama.

Iako je Lunu život odveo drugim putem, pa je ona danas ostvarena majka dve devojčice i pretežno se bavi društvenim mrežama sa suprugom Markom Miljkovićem, ona je još jednom pokazala da i dalje gaji ljubav prema sceni.

Ona je naime sada „prihvatila“ jedan „plesni izazov“, na TikToku snimivši se kako igra uz poznatu pesmu, a društvo joj je pravio njen otac Gagi.

Na snimku je i više nego očigledno da otac i ćerka uživaju u zajedničkom druženju i da im se svideo novi trend, a ovaj snimak je za kratko vreme dobio veliki broj pregleda, kao i pozitivnih komentara oduševljenih fanova.

 

@lunadjogani96 #dancechallenge #daughter #father @Gagi Djogani ♬ original sound – Amaralay017

Prelepo tata i ćera“, „Wau top super“, „Vrh vrhova, Lunaaa Gagi“, „Dva pozitivca. Tata i ćerka“, „Kako lepo igrate, ajmo to malo češće“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

Inače, Luna je nedavno takođe zapalila Tiktok svojom plesnom tačkom, samo što je tada igrala sama, a najveću pažnju je privukla njena uska crvena, kožna haljina, kao i njena figura koju je dovela do savršenstva samo nekoliko meseci nakon drugog porođaja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz