Pretraži

Vojaževa devojka zapalila Instagaram fotkama u bikiniju: Tamara uživa u nestvarnom pogledu na more, fanovi ne prestaju da komentarišu njenu izvajanu figuru (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Devojka popularnog izvođača Mihajla Veruovića Vojaža „zapalila“ je Instagram svojim fotografijama sa odmora, a očarani fanovi ne prestaju da komentarišu njen izgled.

Svima je poznato da mladi izvođač Vojaž već duže vreme uživa u ljubavi sa tajanstvenom devojkom Tamarom Kujačić. Njihova veza privukla je veliku pažnju javnosti, ali fanova što Vojaževi, što njegove bivše devojke Anđele Ignjatović Breskvice, ne prestaju da porede njegovu novu devojku sa bivšom.

Ipak, čini se da ovaj mladi par ne obraća mnogo pažnje na glasine i da se trudi da maksimalno uživa u svojoj ljubavi. Oni nereko objavjuju svoje zajedničke fotografije i pokazuju fanovima kako uživaju u svojoj ljubavi. U nekoliko navrata na Instagramu su se pojavila njihove zajedničke fotografije sa putovanja, ali i fotografije u kojima su oni pokazivali kako zajedno uživaju u svakodnevnim aktivnostima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Sada je Tamara privukla veliku pažnju novim fotografijama i premda ovoga puta sa njom na njima nije bio Vojaž, fanovi ne prestaju da komentarišu njene senzulane fotografije sa odmora.

Naime, po svemu sudeći ona je otputovala u Atinu, suncu i pogledu na more, a na jednoj od fotografija koju je snimila tokom uživanja pored bazena, Tamara je pozirala u kupaćem kostimu, a veliki broj komentara je privukla njena izvajana figura. S obrzirom na to da je Tamara rukometašica, nije ni čudno da je njena figura svaršena, međutim njeni pratioci su svejedno ostali zadivljeni.

Nakon prve fotografije, koja je zasigurno bila pravi izbor za početnu, usledio je niz esteskih fotografija, na kojima je Tamara prikazala prelep pogled na more, kao i fotogariju svog ležernog autfita, ali sa efektnim detaljem – torbicom koja pokazuje njen sofisticiran ukus.

Ove fotografije privukle su veliku pažnju, a pratioci ne prestaju da joj upućuju komplimente:

„Princeza“, „Prelepa si“, „Predivna“, „Kako Vojaž kaže – najelpša na svetu“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod niza  fotografija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)


Podsetimo se, Vojaževa devojka je pre nešto više od dva meseca odabrana za najboljeg golmana lige u rukometu, a Mihajlo je bez oklevanja podelio informacije o njenom uspehu.

“ Moja devojka je rukometašica, igra u Norveškoj. Stvarno je mega talentovana i jako sam srećan što je sebe pronašla u nečemu. Nije devojka koju samo zanima da se lepo našminka i lepo sredi, već ima neki cilj, ima nešto čime se već jako dugo bavi i u čemu je jako dobra. Svaki njen uspeh gledam kao svoj uspeh, a i ona svaki moj uspeh gleda kao njen“, ispričao je Vojaž tokom gostovanja u emisiji na televiziji „B92“.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz