Pretraži

Prepoznajete li ovu devojčicu? Luna Đogani podelila fotku iz detinjstva, dve stvari se nikada nisu promenile (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka Luna Đogani oduševila je pratioce najnovijom slikom kojom je objavila, te se prisetila svog detinjstva.

Danas je Luna ponosna mama dve devojčice i uspešno vodi posao na društvenim mrežama sa suprugom Markom Miljkovićem, a poznato je da je influenserka od ranog detinjstva bila pod budnim okom javnosti zbog poznatih roditelja, densera Gagija Đoganija i pevačice Anabele Atijas.

Luna se sada prisetila svog detinjstva i na svom Instagramu podelila fotografiju iz tog perioda, pa dodala „Prepoznajete li ovog klempu„, aludirajući na svoje uši.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Prepoznatljive plave oči i puna usna još tada su krasile Đoganijevu, koja često prima komplimente upravo zbog ovih karakteristika.

Ono što su mnogi primetili jeste i koliko mlađa ćerkica popularnog para podseća na mamu.

Podsetimo, Luna se porodila po drugi put u oktobru prošle godine, a ćerkicu su posle izvesnog vremena počeli da pokazuju na društvenim mrežama. I dok je njihova starija mezimica u potpunosti Markov kloni i po izgledu i po karakteru, što su više puta oboje isticali, mlađa ćerka je po svemu sudeći povukla i izgled i karakter na mamu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz