Pretraži

„Podrška za sve mame“: Luna Đogani urnebesnim snimkom pokazala kako roditeljstvo ZAISTA izgleda (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Luna Đogani jednim klipom na Tiktoku je pokazala kako je to biti mama, pa nasmejala veliki broj fanova.

Kada se spomene ime Lune Đogani publika je već navikla da to podrazumeva zanimljiv sadržaj koji privlači veliku pažnju fanova. Popularna influenserka iz dana u dan sve je aktivnija na društvenim mrežama. Njena populanost na Instagramu i Tiktoku svakoga dana je sve veća, a ni njene objave na Jutjub platformi ne zaostaju sa popularnošću.

Luna poslednih godina održava imidž porodične žene koja primerom svoje porodice, koju čine njen suprug Marko Miljković i dve prelepe ćerke, iz dana u dan predstavlja jednu zdravu i harmoničnu porodicu.

Luna se kao jako mlada ostvarila kao majka, rodivši prvu ćerku sa 25 godina, a drugu ćerku je dobila krajem prošle godine. Iako je Luna više puta isticala da je trudnoća najlepša stvar koja joj se desila, nekada je i mamama potreban odmor od svega, a Luna je to pokazala jednim zanimljivim klipom koji je privukao veliku pažnju na Tiktoku.

Naime, ona je postavila snimak sebe kako se sa kapuljačom prego glave „šunja“ do obližnje fioke u koju je pokušala da se sakrije pored gomile stvari. Ovaj video je nasmejao i zabavio mnoge, a ona je u opisu napisala:

„Mama si i samo ti treba minut“, napisala je ona na videu, a u samom opisu je stavila:

„Podrška za sve mame“.

 

@lunadjogani96 Podrška za sve mame! ❤️ #fyp #momlife ♬ Shhhh! – Paul Freitas

Ovakav video nikoga ne ostavlja ravnodušnim, i dok su se mnoge mame pronašla u ovom klipu, oni koji nisu mogli da ga „dožive“, svakako su se lepo zabavili, pa se tako ispod videa pronašao veliki broj pozitivnih komentara:

„Carice, obožavam te“, „Luna, ti si hit“, „Super mama“, “ Mama Luna kraljica naša“, bili su samo neki od komentara.

Inače, Lunini verni fanovi već su navikli da influenserka oduševljava svojim objavama na Tiktoku, a ona je nedavno privukla veliku pažnju klipom na kom je snimila sebe kako u kratkoj sivoj haljini i simpatičnim pletenicama igra uz poznatu numeru.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz