Pretraži

Neočekivanim potezom zabrinuo fanove: Vojaž NESTAO sa društvenih mreža, svi se pitaju šta se krije iza ovog postupka (FOTO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladi reper Vojaž zabrinuo je svoje pratioce kada su uočili da je uklonio sve fotografije sa svog Instagrama, kao i profilnu sliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Vojaž ne prestaje da niže muzičke uspehe, a u prilog tome između ostalog govori i činjenica da na Spotifaju ima brojku od čak 1,2 miliona mesečnih slušalaca.

Vojaž se može pohvaliti i time da se našao 33. na listi najslušanijih izvođača na svetu po broju pregleda na Jutjub platformi, te se tada pozicionirao rame uz rame sa svetskim zvezdama poput Ariane Grande, Majli Sajrus i drugih.

Ono što je sada zabrinulo pratioce jeste to što je Mihajlo uklonio sve fotografije sa svog Instagram profila, pa čak i profilnu.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Pored toga on već par dana nije objavljivao nijednu fotografiju na svom Instagram storiju, što je pratiocima takođe bilo neobično

Da li se dešava neka promena u Mihajlovom životu ili je ovo samo “zatišje“ pred novi projekat, ostaje nam da vidimo.

Ne možemo da zaboravimo da su se ovim trikom poslužile i mnoge druge zvezde poput Devita, Relje, Nikolije i drugih, koji su upravo pred izlazak novih albuma i velikih projekata napravili isti potez.

Ako je u pitanju Vojažev album o kojem se već dugo priča, onda je ovo definitivno najsrećnija vest koju njegovi fanovi mogu da očekuju, ali detalje ćemo saznati tek kada se Mihajlo bude oglasio.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News