Pretraži

Nikad srećnija: Nakon turbulentnog perioda u porodici Džinović, Đina pokazala kako uživa u zagrljaju svog izabranika (FOTO)

Influence
1
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović pokazala je kako provodi praznike i dala mali uvid u svoj ljubavni život.

Đina se već nekoliko dana nalazi na crnogorskom primorju, na kom je provela prvomajske praznike, a po svemu sudeći i Uskrs.

S obzirom na nedavna turbulentna dešavanja u porodici Džinović i razvod njenih roditelja Harisa i Meline, očigledno je da je influenserka odlučila da se skloni na neko vreme i uživa na moru u društvu svojih prijateljica, ali i momka.

Đinin ljubavni život intrigira javnost gotovo od početka njene popularnosti na društvenim mrežama, a iako je ranije delila detalje svojih veza, od kako je uplovila u odnos sa izvesnim Andrejem, ona je odlučila da detalje ove veze zadrži za sebe.

Influenserka je u prošlosti objavljivala njihove slike uvek prekrivajući lice svog izabranika plavim srcem, a u opisu je držala datum početka njihove veze takođe sa plavim srcem. Međutim, Đina je takođe i brisala njihove fotografije, kao i opis sa datumom, a potom ih vraćala, zbog čega je neretko izazivala spekulacija o statusu svoje veze.

Jednom prilikom, odgovarajući na pitanja svojih pratilaca, ona je istakla da je srećno zaljubljena, te da je u ovom odnosu više od godinu dana.

Da ljubav i dalje cveta, ona je sada potvrdila na svom Instagramu, kada je u nizu fotografija sa crnogorskog primorja objavila i kratak snimak sa momkom, koji je nežno ljubi u vrat. Ona je opet prekrila njegov lik, ali po njenom zaljubljenom osmehu lako je zaključiti da je mlada influenserka veoma srećna i ispunjena na ovom polju.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Pored svog izabranika, Đina je veliku pažnju privukla i svojim izgledom. Ona je u crnom kompletu, koji se sastojao iz topa i duge suknje sa velikim izrezom sa strane, istakla svoju figuru i uzak struk i pokazala zašto važi za jednu od najlepših i najzgodnijih mlađih influenserki na našim prostorima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence