Pretraži

Veliki povod za slavlje u domu naše poznate influenserke: Evo ko joj je među prvima uputio čestitke!

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/tinagrabez

Naša poznata influensrka Tina Grabež proslavila je juče svoj rođendan u okviru malog, ali odabranog društva, a među prvima koji su joj čestitali pronašao se influenser Lazar Filipović.

Tina Grabež popularnost na društvenim mrežama stekla je zahvaljujući svojim pričama sa putovanja, ali i savetima vezanim za samu pripremu za putovanje, mesta koja treba posetiti, ali i šta spakovati, kao i dodatim trikovima vezanim za putovanja.

Tinu danas na na Instagramu prati čak 100 hiljada ljudi, a na Tiktoku preko 350, a ovaj broj iz dana u dan sve više raste, a sada je Tina pažnju na sebe privukla posebnim objavama koje je postavila na svom Instagarm profilu.

Naime, ona je juče dočekala svoj rođendan u kućnoj atmosferi, a među zvanicama i onima koji su joj među prvima uputili čestitke pronašli su se i poznati influenseri Lazar Filipović i Mića Ašćerić.

Foto: Instagram printscreen/tinagrabez

„Slavimo rođendan“, napisao je Lazar u opisu fotografije na kojoj se vidi Tina kako duva svećice.

Osim što je obajavila fotografije sa privatnog dočeka rođendana, ona je fanove oduševila i fotografijama sa „rođendanskog fotoshootinga“ koje je podelila sa fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Za ovo fotografisnaje ona je odabrala roze satensku kratku haljinu koju je ukombinovala sa crnim čarapa i crnim sandalama na štiklu, a pozirala je sa tortom u rukama i stvorila pravu rođendansku atmosferu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence