Pretraži

SVI SE PITAJU ŠTA OVO ZNAČI: Relja Popović nestao sa društvenih mreža, pa iznenadio fanove (FOTO)

Showbiz
1
Screenshot: Youtube/IDJTV

Dokaz tome je popularni reper Relja Popović koji je na neobičan način izabrao da najavi predstojeće projekte koje je spremio za svoje verne fanove.



Relja je obrisao sve objave sa društvenih mreža, te su sada njegovi profili kako na Instagramu, tako i na TikToku prazni.

Mnogi fanovi su se zapitali zbog čega se reper odlučio na ovaj drastičan potez, a neki su posumnjali da se radi o novom projektu koji Relja sprema. 

On je to delimično i potvrdio objavivši sinoć tizer za novu pesmu na TikToku. Prvo je usledila neobična najava, odnosno snimak njega kako izranja iz mora i najavljuje nov duet, a potom je zvuk izašao na TikToku, a prema komentarima fanova Relja definitivno ima novi hit, a svi se pitaju sa kim je Relja izabrao da snimi novu pesmu.

"Vraća se tata", "Jedva čekam", "Auu al kida, bravo, jedva čekam", "Prava bomba", bili su samo neki od komentara, a čini se da najviše fanova navija sa duet sa njegovom suprugom, popularnom pevačicom Nikolijom.

@reljaofficial Nova bomba stiže u petak 16.6. 🔥 Napišite u komentaru koga čujete na ovoj traci u duetu sa mnom? Prvi ko tačno odgovori dobija pesmu u dm dan pre zvaničnog izlaska! #fypbalkan #madeinblkn ♬ original sound – Relja

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz