Pretraži

Vojaž ne krije koliko uživa ljubavi: Tamara novim fotografijama sa reperom izazvala buru na društvenim mrežama (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Poznati reper Vojaž i njegova devojka Tamara oduševili su fanove kada su podelili zajedničku fotografiju kojom su još jednom pokazali koliko uživaju u ljubavi.

Javnosti je poznato da je Vojaž u emotivnom odnosu sa Tamarom Kujačić već više od pola godine, a svojim snimcima i fotografijama na društvenim mrežama potvrđuju da je njihova ljubav svakog dana sve jača.

Mladi par ne krije od svojih fanova da uživa u ljubavi pa odatle dosta njihovih zajedničkih fotografija koje dele sa pratiocima a na kojima se vidi da uprkos tome što vezu održavaju na daljinu, njihova ljubav može da bude za primer mnogima.

Sada je Tamara još jednom potvrdila da daljina njih ne sprečava da održavaju svoju vezu. Ona je na svom profilu objavila niz fotografija koje su privukle veliku pažnju, a naročito jedna na kojoj pozira sa Vojažem.

„Random dump“, napisala je Tamara u opisu fotografija, a pratioci u komentarima ne prestaju da hvale njenu lepotu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Iako je i više nego očigledno da par uživa u ljubavi, Vojaževi fanovi ipak neretko repera i dalje povezuju sa bivšom devojkom Anđelom Ignatović Breskvicom. Njihova veza je obeležila početke njihovih karijera, međutim nakog nekog vremena uživanja u ljubavi njih dvoje su nastavili dalje, ali uprkos tome mnogi njihovi fanovi nisu.

Iako Vojaž i Breskvica već godinama nisu zajedno, fanovi ne prestaju da ih povezuju, a nedavno je Breskvica gostujući u jednoj emsiji rekla kako nikada nije bila u vezi sa muzičarem. Malo nakon toga Vojaž je gostovao u podkastu „Panama“, kod influensera Luke Bojovića, gde je prokomentarisao ovu njenu izjavu:

„Čuo sam tu njenu izjavu. Nisam mogao da je ne čujem. Neka joj to služi na obraz. Neću to preterano da komentarišem. Ja dolazim iz mesta poštovanja vremena i bivših. Vremena koje sam proveo s tim ljudima, lepih sećanja koje sam pravio s tim ljudima, i ne želim uopšte sebi da dajem neka lažna krila. Tako da njoj to nek služi na čast ako je stvarno zaboravila“, rekao je Vojaž.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence