Pretraži

Voyage i Nucci osvanuli na zvaničnom profilu PSG-a! Zbog poteza čuvenog francuskog fudbalskog kluba mreže GORE, oglasio se i naš reper (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: M.M./ATAImages

Popularni reper Vojaž našao se u centru pažnje kada je poznati fudbalski klub PSG najavio utakmicu uz njegovu i Nućijevu pesmu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Vojaž svakodnevno postiže nove muzičke rezultate što se da primetiti. Svakom svojom novom pesmom zauzima trending liste na kojima se zadržava među prvima i po više od 7 dana.

Ovog puta popularni reper se našao u centru pažnje zbog pesme „Gad“ koju izvodi sa svojim prijateljem, ali i kolegom Igorom Panićem poznatijim kao Nucci.

Naime, poznati fudbalski klub PSG iskoristio je njihovu pesmu na svom zvaničnom Tiktok nalogu kako bi najavio svoju veliku utakmicu, a ovaj potez privukao je veliku pažnju fanova francuskog fudbalskog kluba koji su se u komentarima pitali o kojoj pesmi se radi.

@psgGame Day at Parc des Princes! ❤️💙♬ Originalton – Voyage

Video koji se nalazi na zvaničnom PSG profilu broji čak 1,3 miliona pregleda, a komentari iznenađenih Mihajlovih fanova ne prestaju da se nižu.

“Šta se dešava“, “Ajmo legendo“, “Tooo! Idemo po svetu“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod objave.

Ni Vojaž nije ostao imun na ovaj, za njega verujemo, veliki događaj, pa je poslao poruku ovom slavnom klubu na svom Instagram storiju. Mihajlo je objavio fotografiju dresa kluba PSG na koji je stavio logo svog nadolazećeg brenda za ledene čajeve, te tako personalizovao svoj dres.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

“Spreman sam“,  napisao je Vojaž na svom Instagram storiju.

Sudeći po ovom događaju, ne izgleda kao da je toliko daleko svetska karijera ovom mladom reperu o kojoj on vrlo mašta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz