Pretraži

Vrelim fotkama zapalila mreže: Anja Bla otputovala na egzotičnu destinaciju, pa u minijaturnom kupaćem pokazala sve atribute (FOTO)

Influence
0
anja bla

Popularna mlada influenserka Anja Bla trenutno uživa na odmoru, odakle je počastila svoje pratioce fotkama i snimcima.

Nakon proslave uskršnjih praznika koje je provela u društvu svog dugogodišnjeg dečka, jutjubera Bake Praseta, i njegove porodice, Anja se zaputila na odmor, ali ne sa Bogdanom.

S obzirom na to da je influenserka na društvenim mrežama prepoznatljiva po svom izgledu, izvajanoj figuri i provokativnim fotografija, ne iznenađuje to što je svoje pratioce već počastila sa fotkama u kupaćem, ali i neverovatnim prizorima sa lokacije na koju je otputovala.

Anja se trenutno nalazi na Fuerteventuri, jednom od kanarskih ostrva koja pripadaju Španiji, a sa kog je podelila snimke iz pustinje koje oduzimaju dah. Po njenoj senci na snimku, influenserka je po svemu sudeći odlučila da odradi slikanje u „cowboy“ estetici, te je ponela kaubojske čizme i veliki šešir.

Ona je potom okačila nekoliko fotografija i klipova sa plaže i iz mora, a posebnu pažnju je privukao njen izgled u kupaćem. Poznato je da Anja redovno trenira, kao i da često deli savete devojkama u vezi sa ishranom i treninzima, te ne iznenađuje što najviše komplimenta dobija upravo na račun svog izvajanog tela.

Ona je ovog puta izabrala minijaturni kupaći u plavoj i narandžastoj boji, u kom je pokazala sve svoje atribute. Nakon odrađenog fotkanja, influenserka je odlučila i da istraži ostrvo i ode u obilazak. „Vreme je za doručkić, pa u obilazak“, napisala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence