Pretraži

Vojaž i Vanja ne prestaju da privlače pažnju, a tek kad vidite njihovu MAMU! Žana Veruović u šik izdanju zasenila sve na crvenom tepihu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Reper Mihajlo Veruović Vojaž važi za jednog od naših najpopularnijih artista mlađih generacija, a detalji iz njegovog života ne prestaju da privlače pažnju javnosti.

Mihajlo Veruović Vojaž već godinama unazad gradi uspešnu muzičku karijeru, a sada je rešio da se posveti i privatnom biznisu, koji je sinoć predstavio javnosti promocijom koju je održao u jednom poznatom beogradskom hotelu.

Vojaž je na promociji okupio brojne poznate ličnosti iz muzičkog i influens sveta, a pored velikog broja kolega i prijatelja, podršku su mu pružili i članovi porodice.

Vojažu su se, naime, na sinoćnjoj promociji pridružili brat Vanja i majka Žana, a njihovo prisustvo nije moglo da prođe nezapaženo.

Žana se na crvenom tepihu pojavil u šik izdanju – dugoj, lepršavoj haljini animal printa, dok je šminkom i diskretnim komadima nakita upotpunila celokupan izgled.

Žana je svojom pojavom privukla svu pažnju prisutnih, koji nisu mogli, a da ne prokomentarišu da pored svojih sinova izgleda „kao da im je drugarica“.

Podsećamo, Mihajlo često javno ističe da mu je majka najveća podrška, a jednom prilikom objavio je njenu fotografiju uz koju joj se obratio emotivnim rečima.

– Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrednostima koje posedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvek poštovati žene. Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svetu – napisao je Vojaž uz fotografiju.

Moj sine, nastao iz naših snova i postao naša večnost – odgovorila mu je majka, a komentari oduševljenih fanova samo su se nizali.

„Mihajlo, majka ti je nestvarno lepa“, „Ona ima najlepšeg sina, a on najlepšu majku“, „Žana je prelepa“, „Mihalo, mama ti je prelepa, sad vidimo na koga si“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz