Pretraži

„Vidi se da nemaš pojma o majčinstvu“: Nakon oštrih komentara na račun njenog sina, na meti kritika sada se našla i ćerka Paris Hilton

Showbiz
0
Paris Hilton
Foto:Printscreen/Instagram:parishilton

Poznata naslednica Paris Hilton nakon kritika na račun izgleda njenog sina naišla ponovo na meti negativnih komentara, ovog puta na račun njene ćerke.

Početkom prošle godine poznata nalsednica Paris Hilton je preko surogat majke dobila sina Feniksa, a krajem godine je na isti način dobila i ćerku London. Na ovaj način su se ona i njen suprug Karter Reum ostvarili u ulozi roditelja.

Ovi događaji su privukli veliku pažnju jasvnosti, a nakon što su dobili ćerku sve je iznenadila i izjava koju je Paris dala, a u kojoj je istakla da su posttraumatski stresni poremećaj i njen zauzet raspored uticali na ovako važnu odluku, tačnije da su to razlozi zašto nije sama rodila decu.

Nekoliko meseci nakon što je prvi put postala majka, Paris je odlučila da svog sina predstavi javnosti, pa je na svom Instagram profilu postavila fotografije na kojima je pozirala sa svojim naslednikom.

Paris Hilton
Screenshot: Instagram/parishilton

Premda su bogata naslednica i njen sin izgledali veoma srećno na fotografijama, komentari fanova i nisu bili baš tako „srećni“. Naime, ono što su mnogi komentarisali jeste da „njen sin ima glavu nešto veću od normalne“, pa su svoje mišljenje odmah izneli u komentarima.

Pojedini su otišli toliko daleko da su ostavljali komentare u kojima su naveli da „nikada nisu videli ružniju bebu“, što je podiglo pravu buru na mrežama.

Premda fanovi još uvek pričaju o izgledu njenog sina, sada je na red došao izgled njene ćerke.

Foto: Instagram printscreen/parishilton

Naime, Paris je nedavno na Instagramu objavila prvu fotografiju svoje ćerke, a malo nakon toga je usledio i snimak. Na videu se vidi da ona pozira ispred ogledala sa svojom naslednicom, a osim njihovih osmeha mnogima nije promako i to „na koji način Paris drži svoju ćerku“, kao i „kako je dete veoma bledo“.

“Zašto tako čudno držiš dete? Vidi se da nemaš pojma o majčinstvu. I zašto je ona tako bleda? Ne deluje kao da joj prija”, samo su neki od oštrih komentara ispod profila Hiltonove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz