Pretraži

Poznata glumica postala mama po četvrti put: Porodila se kod kuće, pa sve detalje prikazala na Instagramu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/hilaryduff

Američka glumica Hilari Daf, 3. maja se porodila po četvrti put i na svet donela prelepu ćerku, a o svemu je fanove sinoć obavestila putem Instagrama.

Hilari Daf se po četvrti put porodila 3. maja i na svet doenla svoje četvrto dete. Ona je prelepu devojčicu dobila sa svojim suprugom Metjuom Komom, a iz prethodnog braka sa kanadskim igračem Majkom Komrijemn već ima jednog sina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Holivudska zvezda koja je dobro poznata publici u Srbiji porodila se kod kuće i taj događaj prikazala na Instagramu.

Popularna glumica i njen suprug ćerki su dali ime Taunus Medou Bejr. Niz fotografija sa porođaja koje je Hilari objavila, a koje možete pogledati OVDE, za samo 12 sati su dobile 1,2 miliona lajkova.

„Tauns Medou Bejr, sada znamo zašto nas je terala da čekamo toliko dugo… Usavršavala je te obraze. Sanjala sam da te držim u naručju mesecima, a proteklih pet dana upoznavanja, posmatranja tebe i mirisanja bili su trenuci čiste magije. Svi te volimo kao da si ovde sve vreme“, poručila je Hilari Daf koja je u decembru prošle godine otkrila da je u drugom stanju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Inače, Hilari Daf je američka glumica, preduzetnica, pevačica, tekstopisac, producentkinja i pisac. Slavu je stekla zahvaljujući ulozi Lizi Megvajer u istoimenoj seriji, kada je dobila titulu tinejdž idola. Svoju populrnost je učvrstila ulogama u filmovima „A Cinderella Story“, „How I Met Your Father“, „Raise Your Voice“ i “ The Perfect Man“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz