Pretraži

Dženifer Lopez iznela nepoznate detalje veze sa slavnim reperom: „Bila sam maltretirana, plakala sam i ludela“

Showbiz
0
dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez progovorila je o bivšem dečku, Paf Dediju, pa otkrila činjenice koje su šokirale fanove.

Dženifer Lopez je u avgustu prethodne godine uplovila u bračne vode sa poznatim glumcem Benom Aflekom. Iako se ovaj par prvi put verio 2002, godine, ubrzo je usledio raskid, a tek 20 godina kasnije ponovo su se spojili.

Ipak, i pre Bena, njen ljubavni život je svakako od samog njenog pojavljivanja na muzičkoj i glumačkoj sceni, veoma turbulentan, a nedavno je Dženifer gostovala u dokumentarcu „The Greatest Love Story Never Told“, gde je pričala o svojim vezama, pa istakla vezu sa Paf Dedijem.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli „volim te“, a zatim nisu radili stvari koje su bile u skladu sa rečju ljubav. Nije zabavno kada se sa nekim tako postupa. Nikada nisam bila u vezi u kojoj sam bila izložena fizičkom nasilju, hvala Bogu, ali definitivno sam bila maltretirana i bilo je još nekoliko neprijatnih stvari. Grubih. Bez poštovanja“, bila je iskrena pevačica , a mnogi misle da se ova izjava odnosila na njenog bivšeg dečka Paf Dedija.

Takođe, pevačica je i ranije pričala o svojim vezama, pa je jednom prilikom za CBS Sunday Morning 2019. pričala o svojoj vezi sa reperom, ističući kako je to bila luda i burna veza, ali da joj je on dosta pomogao u pronalaženju žanra muzike, u kom pevačica već godiama dominira.

„Znate, Pafi i ja smo odrasli u Bronksu. Bio je u muzičkom poslu i postigao je toliko uspeha. Tek sam bila na početku i snimala svoj prvi album kad sam ga upoznala. On mi je u tom trenutku postao neka vrsta mentora. Imali smo neku ludu, burnu vezu koja je završila praskom. Bilo je to definitivno u trenutku, ali osećala sam da je to bilo neophodno. On je trebalo da bude u mom životu tada kako bi me naučio šta treba da znam o muzici, o tome kakav umetnik želim da budem u muzičkoj industriji“, priznala je ona ovom prilikom, a jednom je čak izjavila za magazin „Vibe“, kako je bila sigurna da ju je varao:

Foto: Image of Sport / Newscom / Profimedia

„Bio je to prvi put da sam bila sa nekim ko nije veran. Bila sam u toj vezi sa Pafom u kojoj sam plakala, ludela i poludela, stvarno mi je ceo život bacio u vrtlog. Nikad ga nisam uhvatila, ali jednostavno sam znala. Rekao bi da ide u klub na nekoliko sati i onda se te večeri nije vraćao“.

Ono što je naročito  obeležilo njihovu vezu jeste bio momenat kada su uhapšeni, nakon pucnjave ispred kluba Times Square na Menhetnu. Par je uhapšen zbog optužbi za posedovanje oružja, ali su nešto kasnije optužbe protiv pevačice odbačene, a ona je sa njim raskinula mesec dana pre suđenja.

Sve ovo se odigralo davne 1999. godine, a sada je sve ovo iza Dženifer koja sada uživa u srećnom i ispunjenom braku sa Benom i sa svojom  decom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz