Pretraži

„Pisao mi je poznati fudbaler“: Barbi Afrika progovorila o udvaračima, pa priznala kako je odreagovala na poruku sportiste

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
barbi afrika
Foto: Instagram printcsreen/barbiafrika

Poznata tiktokerka Barbi Afrika gostovala je u jednoj emisiji gde je iskreno progovorila o vezama, a tom prilikom priznala je da ju je kontaktirao pozanti fudbaler, ali i kako je odreagovala na njegovu poruku.

Barbi Afrika je unikatna i prepoznatljiva na Tiktoku i Instagramu po svojim zanimljivim klipovima prožetim velikom dozom humora. Ona je jedna od naših prvih tiktokerki koja je ušla u influens svet sa svega 13 godina.

Svojim radom i zalaganjem uspela je da napravi profil koji njeni pratioci posmatraju kao nepresušan izvor zabave, a sada je influenserka gostovala u jednoj emisiji, pa je tom prilikom otkirla nekoliko stvari o sebi koje niko nije znao.

Jedno od pitanja koje je Barbi dobila bilo je da pokaže poslednju poruku u svom telefonu, a ona je tom prilikom iznenadila priznajem:

„Ne smem da pokažem ko je, ali poslala sam svojim drugaricama i drugu u grupni čet jedan čet od jednog fudbalerčića koji mi se javio, napisala sam ‘LOL fudbalerići i njihovi rizovi, seen’. Nisam mu odgovorila, ali sam njima poslala ‘screenshot’ „, rekla je ona za „Republika TV“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Ona se takođe dotakla i ljubavnih veza, pa je priznala da ne veruje u „bele laži“ u vezi, kao i da nikada ne bi bila sa momkom kog bi morala da izdržava.

S obzirom na to da je Barbara Škorpija u horskopu, a za njih često kruže glasine da su osvetoljubive, Barbi je progovorila i na ovu temu, međutim, istakla je kako nema tu osobinu u sebi i kako ne veruje u „milo za drago“, mada se ipak nekada njen horskopski znak bori da ispliva na površinu.

Barbi je poznata i kao uvek vesela i nasmejana devojka, pa je sada priznala da često plače, ali samo od sreće, pa je dodala da je ona ta koja često lomi muška srca.

Tiktokerka je otkrila i da bi volela da promeni kod sebe to što se „uvek trudi da ne pogeši ništa“, jer je to „stvarno muči“.

Na kraju, Barbi je u spomenutoj emsiji igrala popularnu igru „Kiss, marry, kill“, prerađenu u verziju u kojoj je ona odgovarala koga od svojih kolega bi poljubila, a kome „dala korpu“, pa je tom prilikom priznala da bi poljubila Andriju Jo i Vojaža, a „korpu“ bi dala Baki Prasetu, Sergeju Pajiću, Luksu, i Desingerici.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence