Pretraži

Dženifer Lopez otkazala 5 koncerata bez objašnjenja: Razočarani fanovi se pitaju o čemu je reč

Showbiz
0
dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez bez ikakve najave i objašnjenja otkazala je 5 koncertnih termina zakazanih u okviru turneje „This is Me…Now“.

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez je 16. februara izbacila svoj novi album pod nazivom „This is Me…Now“, koji je inspirisan  ljubavlju sa Benom Aflekom. Ovaj album, koji prati i film, svojevsrtan je nastavak albuma „This is Me…Then“. Nakon objavljivanja albuma pevačica je najavila i turneju pod istim nazivom, međutim samo dve nedelje nakon što su karte puštene u prodaju, Dženifer je otkazala čak 5 koncertnih termina i to bez ikakvog objašnjenja.

Kako navode strani mediji, koncerti koji je trebalo da se održe u Nešvilu, Raliju, Atlanti, Tampi i Nju Orleansu od 22. do 30. avgusta su otkazani bez pomeranja datuma. Pevačica se nije oglašavala povodom ovih izmena, ali je 13. marta na svom Instagramu objavila izmenjen raspored koncerata.

Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Fanovi su ostali šokirani, razočarani i zbunjeni ovim iznenadnim potezom pitajući se o čemu je reč.

Podsetimo se, pevačica je nedavno pričala o svom novom albumu, koji je izašao nakon pauze od čak 10 godina.  Naime, ona je tom prilikom  izjavila da je ovo verovatno njen poslednji album.

– Istina je da zapravo ne znam da li ću ikada izdati album nakon ovog. Ovo bi mogao da bude poslednji – priznala je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz