Pretraži

U potpuno prirodnom izdanju: Ovako Anja Bla zaista izgleda – bez trunke šminke, filtera i fotošopa! (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla iznenadila je pratioce najnovijom fotkom sa treninga i otkrila novi sport u kom je odlučila da se isproba.

Anja je svoju popularnost na društvenim mrežama izgradila upravo svojim fitnes savetima i izgledom, te neretko deli detalje njenih treninga i poznato je da je tome posvećena u potpunosti.

S obzirom na to da na svoj profil neretko objavljuje fotke sa profesionalnih fotošutinga, kao i da često imamo priliku da je vidimo u provokativnim izdanjima, za njene pratioce je pravo iznenađenje kada mladu influenserku vide nešto prirodnijeg izgleda.

Anja je zbog toga privukla posebnu pažnju svojom najnovijom fotkom iz teretane. Ona se naime uslikala posle, po svemu sudeći, napornog treninga, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste to da influenserka nije bila našminkana, te da se pokazala u potpuno prirodnom izdanju.

Ona je i bez šminke zračila prirodnom lepotom, te jasno stavila do znanja svima da nema problem da se pokaže i u ovom izdanju i tako ohrabrila mnoge mlade devojke da im šminka i filteri nisu neophodni.

Vidno iscrpljena od treninga, ona je otkrila i kom sportu je odlučila da se posveti pored redovnih treninga.

„Kickbox će da me dokrajči“, napisala je Anja, koja je ovu vrstu boksa očigledno izabrala zbog kardio treninga.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence