Pretraži

Haos na mrežama zbog Rijanine profilne fotke: Dok jedni TUGUJU i tvrde da im je zadala TEŽAK UDARAC, drugi ne prestaju da zbijaju šale!

Showbiz
0
Rijana
Foto:Printscreen/Instagram:badgalriri

Poznata pevačica Rijana ima milione fanova širom sveta koji svakodnevno putem društvenih mreža prate sva dešavanja u njenom životu, a upravo zbog toga jedan, naizgled potpuno nevažan detalj na njenom Instagram profilu, privukao je ogromnu pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Riri neretko izaziva oduševljenje javnosti, ali sada je jednim naizgled uobičajenim i potpuno svakidašnjim potezom, naišla na burne reakcije fanova, koji revoltirano komentarišu da je ovaj korak izuzetno nepromišljen!

Naime, pevačica je nakon deset godina odlučila da promeni profilnu sliku na Instagramu, a prizor na kom više nije crtana figura na koju smo svi navikli, iznenadio je mnoge – možda čak i mnogo više nego što bi iko mogao i da zamisli!

I dok je u očima svih ostalih ovo samo „uobičajeno ažuriranje profila na društvenoj mreži“, najverniji fanovi ovaj potez slavne pevačice nisu lako podneli, tvrdeći da je to „tažak udarac tradiciji i svemu što je bilo karakteristično za Rijanu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Umesto skice koja potiče iz 2014. godine, na Rijaninom profilu našla se fotografija proizvoda njenog brenda Fenty Beauty koji se podudara sa profilnom slikom zvaničnog brenda. Ali za razliku od slike brenda, ruka koja drži proizvod na Rijaninoj fotografiji i dalje je crtež – pružajući nam nadu da crtež nastavlja da živi.

I dok jedni (bez šale) tuguju zbog ovog poteza, drugi su u tome pronašli savršen povod za kreiranje urnebesnih objava na društvenim mrežama, pa se na društvenoj mreži X pojavio lanac tvitova u kojima se korisnici ove društvene mreže opraštaju od ove ikonične profilne fotografije, ali i podsmevaju fanovima koji su u ovoj situaciji pronašli razlog za „tugu“.

Među njima se našao i jedan tvit koji se posebno istakao, a u kom se jedan korisnik ove društvene mreže požalio da je sada zaista u problemu, budući da ima tetovaže crteža koji je 10 godina bio Rijanina profilna fotografija.

“Šta ja da radim sada?!“ – napisao je on.

Ipak, na oduševljenje mnogih koji su bili „potreseni ovim slučajem“, Rijana je, videvši da je zaista zabrinula pojedince, odlučila da vrati svoju staru profilnu fotografiju, te se drama ubrzo stišala.

Printscreen/Instagram

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz