Pretraži

Raskošna proslava na egzotičnoj destinaciji: Naša mankenka obeležila rođendan u društvu proslavljenog fudbalera, ne kriju koliko su srećni zajedno (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/izzadorable

Mankenka i devojka proslavljenog fudbalera Nemanje Radonjića, Isidora Kadijević proslavila je rođendan na egzotičnoj destinaciji u zanimljivom društvu.

Isidora i Nemanja uživaju u srećnoj vezi gotovo dve godine, međutim oni se svoj odnos vešto trude da sakriju od javnosti od samog početka, te na njihovim društvenim mrežama možemo videti svega nekoliko zajedničkih fotografija mladog para.

Isidora se dugi niz godina bavi manekenstvom, te je i pre veze sa Radonjićem privlačila pažnju svojim izgledom i lepotom, ali je od veze sa fudbalerom dospela u žižu interesovanja.

Lepa manekenka sada je proslavila svoj 27. rođendan i to u Španiji, na Palma De Majorci. Proslava je bila organizovana u klubu, a Isidori su pomogli da oduva svećice radnici obučeni u zanimljive karnevalske kostime.

Foto: Instagram printscreen/izzadorable

Celoj proslavi prisustvovao je i Radonjić sa kojim je Isidora okačila i zajedničku fotografiju na kojoj su oboje vidno nasmejani i raspoloženi. Sam Nemanja je ovu fotku podelio i na svom profilu uz emotikone srca.

Foto: Instagram printscreen/izzadorable

Podsetimo, jednom prilikom pričajući o svojoj ljubavi, popularni par je otkrio da je ona zapravo započela iz prijateljstva, te da se postepeno razvijala u nešto dublji odnos.

Iako su često razdvojeni zbog poslovnih obaveza, oni po svemu sudeći uspevaju da održe svoj odnos, a Isidora predstavlja Nemanji veliku podršku, pa se ponosno slikala u njegovom dresu u Kataru, prilikom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz