Pretraži

Kuper na crvenom tepihu sa mamom, Marfi sa suprugom koju je „krio“ 20 godina! Pratnje slavnih glumaca na 96. dodeli Oskara o kojima bruji svet

Popcorn
0
Foto: Lumeimages / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim same dodele, na 96. ceremoniji dodele Oskara veliku pažnju su privukle i pratnje holivudskih zvezda među kojima je se istakla supruga Kilijana Marfija koju je glumac „krio“ 20 godina, kao i dama koja je pravila društvo Bredliju Kuperu, iako su svi očekivali da će ga videti sa devojkom Điđi Hadid.

Ovog vikenda održana je 96. po redu dodela nagrada Američke akademije filmskih umetnosti i nauka, a kao zvzeda večeri izdvojio se film „Openhajmer“ koji je dobio Oskara za najbolji film, kao i još 7 nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg glumca koju je dobio Kilijan Marfi.

Ipak, osim same dodele, veliku pažnju su privukle i pratnje poznatih holivudskih zvezda.

Najveću pažnju zasigurno je privukla pratnja zvezde večeri, Kilijana Marfija. Naime, glumac se na crvenom tepihu pojavio ruku pod ruku sa svojom suprugom koja nije bila naročito poznata široj svetskoj javnosti. U pitanju je četiri godine starija umetnica Ivon Mekginis, sa kojom je glumac, nakon što je proglašen pobednikom, razmenio nežan poljubac.

 

@brutofficiel Cillian Murphy remporte l’Oscar du meilleur acteur dans “Oppenheimer”. #sinformersurtiktok #oscars #oscars2024 #cilianmurphy #oppenheimer ♬ son original – Brut.

Kilijan i Ivon grade svoj brak već 20 godina, a pored njih dvoje njihovu porodicu upotpunajvaju dvoje dece koje glumac i umetnica drže dalje od očiju javnosti.

U svom govoru na dodeli glumac je poručio svojoj porodici da ih voli, a ženi se zahvalio što mu je „partner u životu i umetnosti“.

Još jedan holivudski zavodnik koji je iznenadio izborom pratnje bio je Bredli Kuper. Kako je glumac već mesecima u vezi sa poznatom manekenkom Điđi Hadid, i to vezi koju mediji pomno prate još od njihovog prvog zajedničkog viđenja, svi su očekivali da će mu ova lepotica biti pratnja.

Ipak glumac je na crvenom tepihu u modernom Luj Viton odelu sa dužim sakoom i zvoncastim pantalonama, zablistao pored svoj majke Glorije.

Kupera generalno prati loš glas zbog čestog pojavljivanja sa majkom na javnim događajima, zbog čega fanovi komantarišu da bi trebalo „malo da se odvoji od nje“.

 

@cosmopolitanspain Madre no hay más que una ♥️ y Bradley Cooper quiere recoger su estatuilla en los #Oscars junto a ella. ¡Así de tiernos se han paseado por la alfombra roja de los #Oscars2024! 🥺 #BradleyCooper #Madreehijo #CineEnTikTok ♬ Overlooked Study – DJ BAI

Film „Barbi“ nije se proslavio na ovogodišnjoj dodeli nagrada dobivši samo nagradu za najbolju pesmu. Što se tiče glumačke postave ovog filme, nominovan je Rajan Gosling i to za najboljeg sporednog glumca. Kako glavna glumica Margo Robi i rediteljka Greta Gerving nisu nominovane svi su se pitali da li će neka od njih biti pratnja glumcu, ali ipak situacija je bila drugačija.

Na crvenom tepihu glumcu su društvo pravili sestra Mendi, majka Dona Gosling koja je u braku sa rediteljem Valerijom Atanasijem, koji se takođe pojavio na dodeli.

 

@voguegermany #ryangosling at tonight’s #oscars 2024. #voguegermany #oscars2024 #oscar #oscarsredcarpet #ryan #gosling #ryangoslingedit #ryangoslingken #ken #ryangoslingedits ♬ origineel geluid – Stan 🙂

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn