Pretraži

„Nije znao da mu je devojka trudna, mislio je da se ugojila“: Slavni sportista na meti oštrih kritika zbog ismevanja majki njegove dece

Showbiz
0
Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati NFL igrač Tom Brejdi kog su svojveremeno povezivali sa Kim Kardašija, pronašao se na meti oštrih kritika nakon što je u jednoj emsiji dopustio da ismevaju majke njegove dece.

Tom Brejdi, bivši profesionalni igrač američkog fudbala, svojim sportskim postignućima stekao je veliku populranost. Ipak, osim kao sportista, on se istakao i kao veliki zavodnik, a njegov turbulentni ljubavni život česta je tema medija.

Poznati sportista se u oktobru pretprošle godine, nakon 13 godina braka, razveo od svoje supruge, poznate manekenke Žizel Bundšen. Tada se spekulisalo o tome da su se razveli jer je njemu fudbal na prvom mestu, što je manekenka demantovala i istakla da su im se jednostavno razišli putevi, a Tom je više puta isticao kako je privržen njihovoj deci Bendžaminu i Vivijen.

Dve godine pre nego što je rođen sada trinaestogodišnji Bendžamin, Tom se prvi put ostvario u ulozi oca, kada je sa svojom tadašnjom partnerkom, glumicom Bridžet Mojnahan dobio sina Džona Džeka Edvarda Tomasa.

S obzirom na to da se sa obe partnerke rastao u dobrim odnosima i da su mu obe podarile naslednike, Netfliksova komedija „Greatest Roast of All Time: Tom Brady“, emitovana u nedelju, pokrenula je burne reakcije i naišla na oštru osudu mnogih. Naime, zvezda NFL-a je dopustio da se u tom šou zbijaju šale sa njegovim bivšim partnerkama Žizel i Bridžet, što je naišlo na oštru osudu fanova.

Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Imaš sedam prstenova. Pa osam… sad kad je Žizel vratila svoj“, moglo se čuti u pomenutoj komediji. Osim njih dve, kao povod za zbijanje šale poslužila je i njegova bivša devojka, instruktorka džijudžice Hoakim Valent.

Izvor za People rekao da je 43-godišnja manekenka Žizel „duboko razočarana omalovažavajućim prikazom svoje porodice u emisiji“.

„Kao i uvek njen prioritet je da podrži svoju decu koja su bila pogođena neodgovornim sadržajem koji je emitovan“.

Izvor blizak Netfliksovoj produkciji rekao je za Page Six  da su sve šale u emsijiji bile tu isključivo zbog dobre zabave, i da sportista nije unapred znao koje će se šale pronaći u emisiji.

Foto: MediaPunch/face to face / Face to Face / Profimedia

Osim Žižel nisu izostale ni šale na račun Bridžet sa kojom je u vezi bio dve godine. Naime, u pomenutoj emsiji su komentarisali da ju je ostavio dok je bila trudna 2006. godine, pa su istakli da on nije ni znao da je u drugom stanju, već da je samo mislio da se ugojila.

“Tome, ti si najbolji koji je ikada igrao predugo, otišao si u penziju pa se vratio pa otišao u penziju, shvatam. Teško je otići od nečega, a da nije u pitanju tvoja trudna devojka. Da budem iskren, nije znao da je trudna. Samo je mislio da se ugojila“, pričalo se u emisiji.

Poznata glumica je reagovala na ove komentare putem svog Instagram naloga, pa je objavila ovaj citat uz komentar:

„Tako istinito“: „Lojalni ljudi to shvataju lično jet to nikada ne bi učinili“, napisala je glumica koja je popularnost stekla u serijama „Blue bloods“ i „Sex and city“.

Foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Podsetimo se, Brejdija su nakon razvoda sa Žizel povezivali sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, a ona je sada takođe gostovala u ovom izdanju emisije, pa se tom prilikom dotakla tih tračeva.

„Govoreći o Tomu i meni i našoj povezanosti, znam da su postojale glasine da smo se zabavljali i nikada ne bih rekla da jesmo ili nismo, jednostavno bih objavila snimak“, rekla je ona, aludirajući na s*ks snimak koji ju je proslavio.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz