Pretraži

„Muškarci nikada neće razumeti“: Teodora Popovska zbog jednog poteza na meti podsmeha, oglasila se i uputila svima jasnu poruku (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Teodora Popovska se pohvalila na svom Instagram profilu kako je pazarila svetski popularni aksesoar za telefon zbog čega se kako ona kaže našla na meti kritika.

Nekadašnja Tiktokerka Teodora Popovska ne krije da uživa u ljubavi sa muzičarom Reljom Torinom i da stvaraju nove muzičke hitove zajedno. Iako joj Tiktok više nije primaran posao ona je i dalje na njemu aktivna, ali ni Instagram tu ne izostaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

Ovog puta Teodora je izazvala lavinu komentara zbog maske za telefon koju je pazarila.

Naime, ona je kupila popularnu masku za telefon koju je dizajnirala Hejli Biber, a koja na sebi ima prostor predviđen za sjaj za usne, što je ženama veoma praktično.

Muški deo publike nije bio oduševljen ovom Teodorinom kupovinom, a ona je bez premišljanja odgovorila svima.

Foto:Printscreen/Instagram:t.popovska

“Smeje mi se što sam kupila “ružnu“ masku za telefon od “žene Justina Biebera“. Muškarci neće nikada razumeti“, napisala je Teodora.

Ubrzo je objavila i snimak na Instagram storiju gde se usnimila u ogledalu i pokazala svoju novu masku za telefon zbog koje se našla na meti podsmeha.

Foto:Printscreen/Instagram:t.popovska

Podsećamo, maska za telefon koju je dizajnirala poznata manekenka Hejli Biber, je u tolikoj meri zaludela korisnike Tiktoka, da su se čak na društvenim mrežama našli tutorijali kako iskopirati popularni model.

Hejli je svojevremno osnovala svoj brend kozmetike koji je ubrzo postao veoma popularan, a njena ideja da ukombinuje kozmetiku i modernu tehnologiju izazvala je oduševljenje njenih fanova, zbog čega se ovaj aksesoar prodaje brzinom svetlosti širom sveta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News