Pretraži

Nakon dugogodišnje borbe sa porocima – ovo joj nije trebalo! Snimak Kare Delevinj sa Met Gale izazvao burne reakcije i zabrinutost fanova VIDEO

Showbiz
0
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularna manekenka Kara Delevinj nakon pojavljivanja na Met Gali izazvala je zabrinutost brojnih fanova koji se pitaju samo jedno – da li se njihova miljenica ponovo odala porocima!?

Iza nas je Met Gala, jedinstven modni događaj zbog kog čitavi timovi dizajnera i brendova vredno rade kako bi najvećim zvezdama napravili toalete koje će prošetati na crvenom tepihu. Na samom događaju možemo videti jedinstvene komade koji ne postoje u slobodnoj prodaji i koji su napravljeni samo za svrhu te večeri.

Međutim, poznati gosti ne bi bili poznati da se ističu samo lepim haljinama, već naravno kao „ukras“ tu su uvek skandali, blamovi i događaji koji privlače veliku pažnju, a kao jedan od takvih koji je fanove ostavio u šoku istakao se intervju poznate manekenke Kare Delevinj.

 

@graziafrance Cara Delevingne en Stella McCartney au #metgala2024 #stellamccartney #caradelevingne #met #fashion ♬ original sound – ✧

Poznata manekenka Kara Delevinj dugo se borila sa zavisnošću od alkohola koju je prebrodila zahvaljujući rehabilitacionom programu lečenja od 12 koraka, gde je jedan od koraka uključivao i uklanjanje mnogobrojnih tetovaža.

Kara je jednom prilikom otkrila i da je još kao tinejdžerka imala probleme sa nesanicom i nervnim slomovima, tada je i počela da pije, jer je osećala potrebu da pobegne iz svoje stvarnosti, međutim nakon rehabilitacije, kako tvrdi nije se vraćala porocima, pa je upravo zbog toga njeno „čudno“ pojavljivanje na Met Gali izazvalo veliku pažnju.

Naime, Kara je izazvala zabrinutost mnogobrojnih fanova nakon intervjua koji je dala za E! news. Manekenka, koja je bila u kreaciji RAI x Stella McCartney na crvenom tepihu Met Gala 2024 spektakla i prikazala neobičan stajling, u početku je sama govorila pred kamerama, a onda su joj se pridružili prijatelji, dizajnerka Stela Makartni i muzičar Ed Širan.

„Spasavaju je da ne upropasti intervju jer je toliko bila pijana da su morali da intervenišu“, komentarisalo se na društvenim mrežama, dok su fanovi navodno primetili da je manekenka bila daleko od treznog stanja i da se to može zaključiti po njenim „nesigurnim“ pokretima.

Da je ovaj njen potez izazvao pravu buru na mrežama govore brojni komentari zabrinutih fanova, međutim, kako bi sprečila dalje rasprave na tu temu, Kara se oglasila i kratkom porukom svima stavila do znanja da, navodno, nema razloga za dramu.

„Trezna sam dve godine, hvala na podršci“, kratko je napisala Kara na društvenoj mreži X.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz