Pretraži

Kraljevski bračni krevet i pogled na najlepšu plažu Maldiva: Aleksandra Mladenović sa novim dečkom uživa u luksuznom putovanju koje oduzima dah (FOTO)

Showbiz
2
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović i njen novi dečko Darko Dobričanin otputovali su na Maldive, a detalje sa ovog predivnog putovanja podelili su sa pratiocima na Instagramu.

Nedavno je Aleksandra na svojim društvenim mrežama podelila prvu fotografiju sa novim dečkom o kom se spekulisalo već neko vreme. Radi se naime o izvesnom Darku Dobričaninu koji je, prema navodima medija, sin uspešnog biznismena.

Iako je u početku njihov odnos želela da sačuva od očiju javnosti i publike, mlada pevačica je na kraju priznala vezu i otkrila da je srećnija nego ikada.

Sada su Alkesnadra i njen izabranik oduševili fanove novim fototgrafijama i to ni manje ni više nego sa Maldiva.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija gde se kao prva istakla fotografija njihove sobe, čiji enterijer već nagoveštava lukuzan odmor.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Na fotografiji se vidi veliki bračni krevet na kom je par pronašao poruku dobrodošlice, ispisanu zelenim biljkama koje su se uklopile sa plavom posteljinom.

Nakon fototgrafije prostorije u kojoj će da se odamaraju usledio je niz fotografija tirkiznog mora koje svima oduzimaju dah.

Nesumnjivo je da će par uživati u ovom putovanju, a Aleksandra je nedavno i nagovestila da će joj uskoro biti potreban odmor i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela.

Naime, ona je nedavno doživela saobraćajnu nezgodu, kada se sudarila sa autobusom, nakon čega se obratila fanovima putem Instagrama i istakla da je dobro i da joj je zaista potreban odmor.

„Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povređena, ali to je ništa kad je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvek u blagom šoku“ , navela je Aleksandra tom prilikom, pa dodala:

„Da ne zaboravim da naglasim… Sve što se ispostavi da je moja krivica snosiću posledice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro“,  saopštila je Mladenovićeva, pa otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vreme“, završila je pevačica, a fotografije prelepog azurnog pejzaža možete pogledati u galeriji ispod.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz