Pretraži

„Želela sam da prećutim, ali ne mogu!“ Breskvica oštro osudila nastup Irske na Evroviziji, pa izazvala oprečne komentare fanova

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata pevčica Anđela Ignjatović Breskvica izazvala je veliki broj oprečnih komentara nakon kritike koju je uputila na račun nastupa irske predstavnice na Evroviziji.

Iza nas je prvo polufinale Evrovizije na kom su takmičari osvojili Evropu svojim nastupima – naša predstavnica Teya Dora prošla je direktno u finale, a fanove su oduševili i nastupi predstavnika Hrvatske i Slovenije. I dok se još uvek sležu utisci, dok mnogi kritičari, zvezde i gledaoci kraj ekrana daju svoj sud o nastupima i pesmama, jedna ocena je privukla naročitu pažnju.

Naime, pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja je ove godine osvojila drugo mesto na PZE, oštro je iskritikovala nastup Bambie Thug koja predstavlja Irsku na prestižnom muzičkom takmičenju.

„Šta nije u redu sa Irskom? Želela sam da prećutim, ali ne mogu“, napisala je Breskvica na svom Instagramu, pa dodala:

„Šta je bre ovo? Da li su ljudi normalni više!?“, prokomentarisala je ona nastup Bambie Thug koja je nosila rogove, dok su sveće na bini bile postavljene u krug, a niz simbola koji u mitologiji obeležavaju veštice i veštičaranje našli su se kao ukras na podijumu.

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Ova njena kritika izazvala je mnogobrojne komentare na društvenoj mreži „X“, nekadašnjem Twiteru. Dok su jedni podržali Breskvicu i složili se sa njenim sudom, drugi su imali nešto drugačije mišljenje.

„Je l ovo ona što ima neku tetovažu đavolje rogove iznad…“, „Ima rogove na intimnim delovima i ona komentariše“ , pisali su korisnici Twitera, današnjeg „X-a“.

Inače, Bambi Thung je u jednom stranom podkastu istakla da je oduvek volela da priča sa drvećem i secira cveće.

Ja sam iz Irske, naše nasledstvo pre katolicizma, bili smo pagani, mislim da je to u mojoj krvi. Kao dete, živeći na selu, uvek su se pravili napici“ kaže Bambie dodajući kad god je bila u nevolji, ona bi trčala u šumu i pričala sa drvećem.

Inače, za predstavnicu Irske takođe je karakteristično da se izjašnjava kao nebinarna osoba, što znači da se ne oslovljava ni kao žena ni kao muškarac, već se na engleskom jeziku za nju koristi zamenica „It“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz