Pretraži

Patike iz filma “Forrest Gump“ prodate za vrtoglavu cifru: Nike Cortez stare 30 godina pronašle novog vlasnika

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:1981 EST

Popularni model patika koji se našao u filmu “Forest Gump“ prodat je na aukciji pre par dana i to za neverovatnu cifru od koje će se mnogima zavrteti u glavi.

Da li mislite da je vredno dati skoro 60 hiljada dolara za iznošene patike iz popularnog filma? Ako je vaš odogovor ne onda zasigurno možete doći u svađu sa ljubiteljima patika. Sigurno sada mislite da za 60 hiljada dolara se može na primer kupiti jedan stan ili dobar automobil, ali obožavaoci patika gledaju to malo drugačije.

Popualrni model Najki patika predstavljan je 1972. godine, a upravo je ovaj Nike Cortez model bio jedan od prvih za trčanje za šta je i služio u filmu.

Elegantan dizajn i udobnost je nešto što je opčinilo ljude, a ljubitelji patika i danas ovaj model stavljaju neretko na prvih pet mesta kada se priča o patikama koje su ispisale istoriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

Patike koje su se našle na aukciji su iste te koje su “trčale“ u proslavljenom filmu. Zanimljiva činjenica je ta da su pre snimanja samog filma scenaristi i ostali ljudi koji rade na projektu namerno uništavali ove patike kako bi sve izgledalo uverljivije.

Jedno je sigurno, a to je da je Najki oduvek znao da uplovi u filmski svet sa svojim patikama, te tako da proslavi i patike, ali i film. Većina filmova u kojima se spominju patike je upravo saradnja sa ovom ogromnom sneaker kompanijom koja očigledno zna šta i kako radi, pa je tako Najki uspeo da proslavi svoje mnoge modele uz pomoć filmskog platna.

@globaldripnews The Nike Cortez “Forrest Gump” is returning in May in OG form for the first time since 2018. The pair will be retailing at $110 and will be available via Nike and other retailers #fashiontiktok #fyp #sneakers #Nike #sneakerhead #Dripnews #viraltiktok ♬ FE!N (feat. Playboi Carti) – Travis Scott

Oni ni ovog puta nisu zaboravili na ljubitelje svojih patika, pa su odlučili da će izbaciti izdanje Cortez patika kao iz filma sredinom godine i prodavati ih po simboličnoj ceni i to sve zbog ljubitelja “Forrest Gump-a“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News