Pretraži

Ana Lazarević se požalila fanovima na problem sa kojim se suočila, pa zatražila savet

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
anna lazarević

Poznata influesnerka Ana Lazarević se požalila fanovima pa otkrila koji problem ima sa kožom, a onda i zatražila pomoć.

Ana neretko deli detalje iz privatnog života sa svojim fanovima. Veliku popularnost i skoro 800 hiljada pratilaca na društvenim mrežama influenserka je dobila zahvaljujući svom pozitivnom duhu ali i iskrenošću.

Ona se ne ustručava da sa fanovima podeli i najintimnije momente iz svog privatnog života, počevši od onih najlepših, ali i nažalost manje lepih. Ana se trudi da sa svojim fanovima podeli svaku svoju priču, ali i da da savet, a sada je ona zatražila savet pa se požalila na problem koji ima sa kožom.

Naime, influenserki se juče na koži pojavilo crvenilo za koje ona sumnja da je ekcem, pa se odmah požalila svojim fanovima,

– Inače, ljudi da vam se požalim, sinoć su mi se ruke skroz osušile i imale su ovu vidljivu reakciju, a najgore od svega što me nenormalno peku – stavila je ona u opisu fotografije pa dodala:

– Jutros kada sam ustala sve je bilo okej i nakon nekog vremena su opet počele da budu ekstremno suve pa čak i da puca koža i išla mi je krv – poželila se ona.

– Otišla sam do apoteke, žena misli da je od neke hemije. Moguće, nije isključeno. Ja sumnjam na ekcem iskreno. Šta vi mislite o tome!? – upitala je ona fanove za savet, pa dala preporuku za lek koji je ona dobila.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Inače, Ana je u poslednje vreme naročito aktivna na društvenim mrežama, pogotovu od kada je započela zajendički život sa svojim dečkom, influesnerom Stefanom Jankovićem, pa oni neretko dele momente iz svog novog stana, a nedavno ju je Janko pohvalio upravo za obavljanje kućnih poslova.

– Kaže Stefan, biće domaćica od tebe hahah – našalila se Anna tako jednom prilikom objavivši fotografiju opranih sudova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence