Pretraži

Popularni „vampir“ postao tata! Robert Patinson i Suki Voterhaus uhvaćeni u prvoj šetnji sa prinovom

Showbiz
0
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica i muzičarka Suki Voterhaus i holivudska zvezda Robert Patinson postali su roditelji po prvi put!

Par je dočekao svoje prvo dete zajedno, prenosi Daily Mail, a s obzirom na to da od javnosti vešto kriju svoju odnos, oni su uspešno sakrili i to da se Suki porodila, a par je sada uhvaćen u prvoj šetnji sa prinovom.

Na slikama objavljenim u utorak, par je fotografisan dok šeta u Los Anđelesu, sa Patinsonom koji je gurao roze kolica. 37-godišnji glumac imao je kapuljaču na glavi i nosio je sunčane naočare dok se 32-godišnja Suki takođe obukla opušteno.

ET je kontaktirao predstavnike popularnog para, međutim oni su u ovom trenutku bili nedostupni za komentar.
Iako nisu otkrivali pol deteta, njihovi fanovi sumnjaju da se radi o devojčici zbog karakteristične boje dečijih kolica, te čestitke na njihov račun ne prestaju da se nižu.

Suki je svoju prvu trudnoću objavila na neobičan način, tokom svog nastupa u novembru tokom na Corona Capital Festivalu u Meksiku.

Tokom izvođenja jedne od svojih numera, glumica iz filma „Daisy Jones & The Six“ napravila je pauzu da se obrati publici i pokaže svoj izgled.

„Danas nosim nešto sjajno jer sam mislila da bi vam to moglo odvratiti od nečega drugog što se dešava,“ rekla je publici pokazujući na svoj vidljivi trudnički stomak. „Ali nisam sigurna da je upalilo“, istakla je ona kroz osmeh.

Mesec dana kasnije, glumica se pojavila pozirajući sa svojim rastućim trudničkim stomakom dok je bila na crvenom tepihu na Fashion Awards 2023.

Pre nego što je objavila trudnoću, izvor je rekao ET-u da ovaj glumački par očekuje prinovu.

„Suki Voterhaus i Rob Patinson očekuju svoje prvo dete zajedno. Ona je veoma srećna, uzbuđena i zahvalna na ovom iskustvu. Suki i Rob su preslatki zajedno,“ rekao je izvor.

Par je u vezi od 2018. godine. Nakon četiri godine zajedno, Voterhausova i Patinson su napravili svoj debi na crvenom tepihu u decembru 2022. na Dior Men’s Fall 2023 showu u Gizi, Egiptu. Tokom fotkanja na crvenom tepihu, par je pokazao minimalno pokazivanje nežnosti dok su se pozirali jedan pored drugog. Tokom same revije pak par je sedeo zagrljen. U još jednom slatkom trenutku, Suki je naslonila glavu na rame svog izabranika.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U februaru, par je napravio još jedan veliki korak u svojoj vezi kupovinom zajedničke kuće u Kaliforniji. Dvojac je navodno kupio kuću u Holivudskim brdima za 5,3 miliona dolara.

Još 2019. godine, zvezda filma „Batman“ objasnio je zašto su on i Suki držali svoju romansu „ispod radara.“

„Ako pustite ljude u svoj život, to umanjuje vrednost ljubavi,“ rekao je za The Sunday Times. „Ako vas neko nepoznat na ulici pita o vašem odnosu, smatrali biste to veoma nepristojnim. Ako postavite zid, na kraju je bolje.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz