Pretraži

Porodična idila: Helena Topalović pokazala kakva je domaćica, pa otkrila ko joj je glavni pomoćnik u kuhinji

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka Helena Topalović već više od mesec dana sa porodicom boravi u Australiji, a da su se potpuno odomaćili sada je pokazala najnovijom objavom.

Helena se prošlog leta po prvi put ostvarila u ulozi majke, dok sa suprugom biznismenom Draganom Aleksićem već gotovo tri godine uživa u srećnom braku. Influenserka retko pokazuje supruga na društvenim mrežama, a nedavno je otkrila da ne deli fotografije upravo na njegov zahtev.

Uprkos tome, par po svemu sudeći uživa u porodičnom životu, a trenutno borave u Sidneju, gde provode vreme sa Heleninom porodicom koja tamo živi.

Influenserka redovno deli kako ova mala, tročlana porodica tamo provodi vreme, a nedavno je podelila avanturu u kojoj su uživali ona i Dragan, kao i veliki strah koji je suprug prevazišao zbog nje.

Helena je sada pokazala da su oni kao par složni i u kuhinji, te otkrila kako izgleda jedno veče u njihovom domu. Ona i njen muž su zajedno pravili večeru, popularne pileće nagetse, a influenserka je jednom fotografijom istakla kako su podelili obaveze.

„Za večeru domaći nagetsi. Ja pravim, on oblikuje“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence