Pretraži

„Kupi ti auto, pa ga proda!“ Anja Bla priznala šta misli o Bakinoj prodaji njenog skupocenog rođendanskog poklona

Influence
1
Screenshot: Instagram/anjablaa

Jedna od najpopularnijih influenserki na našim prostorima Anja Bla, trenutno je u žiži interesovanje zbog odnosa sa jutjuberom Bakom Prasetom i problema u kom se on navodno našao.

Kako je jutjuber sam otkrio on je izgubio nekoliko stotina hiljada evra i trenutno rasprodaje svoju imovinu kako bi vratio dugove, a kako mnogi spekulišu došlo je i do kraha ljubavi između Anje i Bake koja se prema snimcima koje objavljuje iselila iz njihovog zajedničkog stana i otpratila jutjubera sa društvenih mreža.

Iako se i sama povukla sa društvenih mreža na neko vreme, influenserka se prošle nedelje vratila i nastavila normalno sa svojim objavama, a mnogi su primetili da je aktivnija nego ikada, ipak ona se po pitanju svog odnosa, kao i cele situacije, sa Bakom ne oglašava.

Sada je Anja odgovarala na pitanja pratilaca, a na kada je objavila Q&A istakla je da na pitanja o ovoj temi neće odgovarati. Međutim, ona je jednim odgovorom zaintrigirala svoje pratioce.

Poznato je da je pored svojih automobila, Baka Prase prodao i auto kojim je početkom februara iznenadio Anju za rođendan. Radi se o skupocenim kolima marke „Mercedes“, koji je izazvao podeljene komentare na mrežama, a sada je influnserka odgovorila na zanimljivo pitanje u sklopu igre „10 je, ali“.

„10 je, ali ti kupi auto pa ga proda“, napisao je neko od njenih pratioca aludirajući na situaciju u kojoj se našla.

„1/10“, odgovorila je ona kratko uz emotikon.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (1)

  1. Htela je da kaže da je uzeo auto od Belivukovog rent a car, i da je naravno morao da ga vrati…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence